Gyurcsány az egyetlen értelmes ember a baloldalon, miért nem ő lett a miniszterelnök-jelölt?
A bal oldalon nem csak egy értelmes ember van, mint ahogy jobbon sem. De a Gyurcsány szerintem is az, aki olyanokat mond, ami azokra az emberekre hat, akik értelmükkel közelítik meg a világot. Énszerintem az Orbán sem veszítette el az értelmességét, csak ő ma már szinte csak olyanokat mond, ami az ostoba indulatainkat akarja felkorbácsolni. Ezt azért teszi, mert felismete, hogy a zemberkre ez hat inkább. Egyébként el sem kell ítélni őt ezért, hiszen lehet azt gondolnia, hogy ő tudja a legjobban irányítani ezt az országot ( persze szerintem nem ) , így a Haza érdekében neki kötelessége jól átbaxni bennünket a hülye demagóg populista dumájával. Na persze két választási kudarc, aztán a nagy arányú győzelem és a köréje vont személyi kultusz simán eltorzíthatta annyira az agyát, hogy már ő maga is elhiszi a faxságait.
Bár jó néhány helyes inézkedést is hoztak, az ország általános hangulatát olyanná tették, amiben én kevésbé szeretek élni, mint amikor bal oldali kormányzás van. Persze isten mentsen bennünket attól, hogy a bal oldal győzzön, mert a sok begőzölt fidesz hívő miatt nem lehetne elkerülni a nyílt polgárháborút. Úgyhogy én abban reménykedem, hogy elveszítik a kétharmadjukat, de az ország békéje érdekében maradnak hatalmon.
"Gyurcsány az egyetlen értelmes ember a baloldalon, miért nem ő lett a miniszterelnök-jelölt?"
A többiek is értelmesek, de Gyurcsány tudja a leg meggyőzőbben elmondani a célokat, Magyarul tud hatni az emberekre a szavaival.
Ém személyszerint nem az ellentábor ordítozásából szűröm le hogy melyik miniszterelnök jelölt milyen, sokkal inkább azt veszem figyelembe hogy mennyire őszinte, van e benne jóakarat, milyen a jelleme, vannak e kivitelezhető jó ötletei, akarja e tudja e segíteni a kisembereket, tud e akar e barátokat szerezni Magyarország számára, mert ellenséget könnyű szerezni de az ellenségből barátot csinálni már nagyon nehéz.
A fentiek tudatában én Gyurcsány Öszödi beszédét egy őszinte önkritikának tekintem, amit az orbánék kiforgattak és ezzel a kiforgatot verzióval próbálják győzködni az embereket arról hogy szerintük Gyurcsány rosszember és rosszat akar Magyarországnak.
Jobban tennék orbánék is ha nem a mások lejáratásával foglalkoznának hanem egy értelmes gazdaságélénkítő programba fektetnék az energiáikat, mert attól hogy lejáratják a baloldalt egy szemernyivel sem lesz jobblét az Országban.
Rágd magad ezen végig kedves előttem szóló , mert szerintem el vagy maradva ezzel.
Gyurcsány és az értelem?
Baloldal és Magyarország érdeke?
A DK és a demokrácia?
Mesterházy és a komolyan vehetőség?
Bajnai és a tisztesség?
Ezek kábé ilyen képtelen kérdések:
Miért jelölték Fekete Pákót , Pécsi Blanka díjra?
Hány évig volt tagja Fekete Laci az Angol Kisasszonyok Klubjának?
Miért nem védte meg a jogdoktori disszertációját Kiszel Tünde?
Mennyi az esélyünk ,hogy holnap 3 ig bekebelezzük és rabszolga sorba döntsük az USÁ-t?
A tehénlepényen jól bereggelizett légynek megfelelő súlytöbblete lett vajon ahhoz, hogy kisiklassza az ottavai interszit?
Akikben ilyen kérdések fogalamzódnak meg minta kedves kérdezőé ,azok tegnap születtek ,vagy villantásuk volt a Man in black-ből?
Akinek az elméjében ilyen következtetések épülnek és terebélyesednek mint némelyik előttem válaszoló esetében vajon áltlagos Földlakók vagy csak valami rosszul sikerült kísérletek mutáns képződményei?
Gyűlölködés helyett inkább olvassátok el a választási programjukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!