Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyurcsány az egyetlen értelmes...

Gyurcsány az egyetlen értelmes ember a baloldalon, miért nem ő lett a miniszterelnök-jelölt?

Figyelt kérdés
2014. jan. 22. 23:24
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
36%
Nem igazán értem a kérdésed, mivel eléggé értelmetlen módon lett megszerkesztve. Nem éltetem Gyurcsányt, nem erről van szó. Csupán ki nem állhatom, ha kipécéznek valakit és tönkrevágják az életét. Főleg, ha ők maguk sem ma született bárányok. Miért olyan hihetetlen, hogy nem volt bajom Gyurcsánnyal? Egyébként nem a trafikmutyi egyik vesztese vagyok, hanem egyetemi hallgató. Azaz fiatal, nem pedig nyugger, ahogy itt mondanák.
2014. jan. 23. 00:10
 12/23 anonim ***** válasza:

A bal oldalon nem csak egy értelmes ember van, mint ahogy jobbon sem. De a Gyurcsány szerintem is az, aki olyanokat mond, ami azokra az emberekre hat, akik értelmükkel közelítik meg a világot. Énszerintem az Orbán sem veszítette el az értelmességét, csak ő ma már szinte csak olyanokat mond, ami az ostoba indulatainkat akarja felkorbácsolni. Ezt azért teszi, mert felismete, hogy a zemberkre ez hat inkább. Egyébként el sem kell ítélni őt ezért, hiszen lehet azt gondolnia, hogy ő tudja a legjobban irányítani ezt az országot ( persze szerintem nem ) , így a Haza érdekében neki kötelessége jól átbaxni bennünket a hülye demagóg populista dumájával. Na persze két választási kudarc, aztán a nagy arányú győzelem és a köréje vont személyi kultusz simán eltorzíthatta annyira az agyát, hogy már ő maga is elhiszi a faxságait.

Bár jó néhány helyes inézkedést is hoztak, az ország általános hangulatát olyanná tették, amiben én kevésbé szeretek élni, mint amikor bal oldali kormányzás van. Persze isten mentsen bennünket attól, hogy a bal oldal győzzön, mert a sok begőzölt fidesz hívő miatt nem lehetne elkerülni a nyílt polgárháborút. Úgyhogy én abban reménykedem, hogy elveszítik a kétharmadjukat, de az ország békéje érdekében maradnak hatalmon.

2014. jan. 23. 01:05
 13/23 anonim ***** válasza:
5%
Szerintem jó arc a Gyurcsány, én simán szavaznék rá. A Viktor meg elmebeteg.
2014. jan. 23. 02:02
 14/23 anonim ***** válasza:
5%
*Gyurcsány az egyetlen értelmes ember a baloldalon* Gondolom ezt úgy érted hogy, a legnagyobb szónok. Mert az vitathatatlan hogy, rétori zsenije toronymagasan Ível a fidesz úgynevezett nagy rendszerváltói és a szélsőjobboldal hebegő-habogó huszonéves bölcsészei felett. Ráadásul az eggyetlen Magyar politkus aki személyi kultusszal bÍr. Az ő nevét minden korosztályban ismerik. A Demokratikus KoalÍció meg gyakorlatilag az ő személye köré alakult part amely nélküle nem létezne.
2014. jan. 23. 02:18
 15/23 anonim ***** válasza:
89%
elképzelhető, hogy ő a legértelmesebb az összefogásban, de ez jelzi a szintet is
2014. jan. 23. 02:29
 16/23 anonim ***** válasza:
26%

"Gyurcsány az egyetlen értelmes ember a baloldalon, miért nem ő lett a miniszterelnök-jelölt?"

A többiek is értelmesek, de Gyurcsány tudja a leg meggyőzőbben elmondani a célokat, Magyarul tud hatni az emberekre a szavaival.

Ém személyszerint nem az ellentábor ordítozásából szűröm le hogy melyik miniszterelnök jelölt milyen, sokkal inkább azt veszem figyelembe hogy mennyire őszinte, van e benne jóakarat, milyen a jelleme, vannak e kivitelezhető jó ötletei, akarja e tudja e segíteni a kisembereket, tud e akar e barátokat szerezni Magyarország számára, mert ellenséget könnyű szerezni de az ellenségből barátot csinálni már nagyon nehéz.

A fentiek tudatában én Gyurcsány Öszödi beszédét egy őszinte önkritikának tekintem, amit az orbánék kiforgattak és ezzel a kiforgatot verzióval próbálják győzködni az embereket arról hogy szerintük Gyurcsány rosszember és rosszat akar Magyarországnak.

Jobban tennék orbánék is ha nem a mások lejáratásával foglalkoznának hanem egy értelmes gazdaságélénkítő programba fektetnék az energiáikat, mert attól hogy lejáratják a baloldalt egy szemernyivel sem lesz jobblét az Országban.

2014. jan. 23. 10:22
 17/23 anonim ***** válasza:
0%
Én egyetértek az előttem szólóval, de az eredeti kérdésre, hogy miért nem az ellenzék legkarizmatikusabb politikusa a miniszterelnök jelölt, az a nyilvánvaló válasz, hogy azért, mert a Viktor tökéletes karaktergyilkossága után a Fletó több szavazót taszít, mint amennyit vonz. Persze ezt nem igen lehet pontosan tudni, de nem alaptalan az a gondolat, hogy a szavazat-maximalizálás akkor a leghatékonyabb, a ha a Gyurcsány benne van az összefogásban, de nem legelől.
2014. jan. 23. 10:45
 18/23 anonim ***** válasza:
29%

[link]

Rágd magad ezen végig kedves előttem szóló , mert szerintem el vagy maradva ezzel.

Gyurcsány és az értelem?

Baloldal és Magyarország érdeke?

A DK és a demokrácia?

Mesterházy és a komolyan vehetőség?

Bajnai és a tisztesség?

Ezek kábé ilyen képtelen kérdések:

Miért jelölték Fekete Pákót , Pécsi Blanka díjra?

Hány évig volt tagja Fekete Laci az Angol Kisasszonyok Klubjának?

Miért nem védte meg a jogdoktori disszertációját Kiszel Tünde?

Mennyi az esélyünk ,hogy holnap 3 ig bekebelezzük és rabszolga sorba döntsük az USÁ-t?

A tehénlepényen jól bereggelizett légynek megfelelő súlytöbblete lett vajon ahhoz, hogy kisiklassza az ottavai interszit?

Akikben ilyen kérdések fogalamzódnak meg minta kedves kérdezőé ,azok tegnap születtek ,vagy villantásuk volt a Man in black-ből?

Akinek az elméjében ilyen következtetések épülnek és terebélyesednek mint némelyik előttem válaszoló esetében vajon áltlagos Földlakók vagy csak valami rosszul sikerült kísérletek mutáns képződményei?

2014. jan. 23. 11:09
 19/23 anonim ***** válasza:
19%
Mert ha meghallják az emberek a Gyurcsány nevet, akkor hisztériát kapnak. Mellesleg nem feltétlen a legértelmesebb, sőt, politikusnak sem túlságosan tehetséges, láthattuk, hogy 2006 után sem bizonyította semmi azt, hogy bravúros miniszterelnök lenne, de kiváló szónok. Engem az öszödi beszédben a "hazudtunk" rész teljesen hidegen hagyott, mert 1, minden politikus ezt csinálja, elvakult az, aki azt hiszi, hogy nem 2, próbálj már meg egy olyan országban őszintének lenni, ahol 300 forintért saját őseinket eladnák. Jobban megfogott, hogy tettre sarkalta a többieket idealista módon. Ettől függetlenül semmilyen eredeti, működőképes ötlet nem volt 2006 után sem, kudarc volt a gazdaságpolitika/konvergenciaprogram. Ehhez az Orbán-féle gyűlöletkeltés nem járult hozzá, mert a jogszabályok meghozatalát nem tudta megakadályozni, maximum a közhangulat romlott, de ennek a program sikertenségének nem volt köze. Gyurcsány nem megfelelő miniszterelnök-jelölt objektív mércével nézve.
2014. jan. 23. 14:36
 20/23 anonim ***** válasza:
0%

Gyűlölködés helyett inkább olvassátok el a választási programjukat.

[link]

2014. jan. 23. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!