Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Valaki elmondani mi volt ez a...

Valaki elmondani mi volt ez a Trámpos mizéria?

Figyelt kérdés
Nem volt még időm elolvasni meg videót nézni róla, de gyanítom megint felfújtak valami hülyeséget!
2016. júl. 23. 16:36
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

ma 17:40

Igen, szerintem az a demagógia, hogy esztelenül démonizálsz, szerinted meg az, ha érdeklődök.. :D

2016. júl. 23. 17:46
 12/14 anonim ***** válasza:

Még csak az hiányzik, hogy Trump győzzön.

A demokrata győzelem sem jó, de még mindig jobb, mint az elmebeteg republikánusok.

2016. júl. 23. 17:50
 13/14 Shai-Hulud ***** válasza:
74%

Démonizálok? Mert kimondom, hogy Orbán csak addig volt demokráciapárti, amíg nem volt hatalmon?

Inkább TÁJÉKOZÓDJ, és ne engem szidj a kedves vezéred viselt dolgai miatt.

Hogy mennyit változott Viktorka, azt az alábbi videón is lemérheted, ő maga mondja el az akkori véleményét:

[link]

Meg néhány idézet tőle, saját szájából, amelyeket mára már mind meghazudtolt:

"Hangulatkeltés folyik a bankárok, a bankok, a pénztőke és a nemzetközi pénzügyi intézmények ellen... Egy liberális kormány képes lesz arra, hogy kíméletlenül szembeszálljon az... idegengyűlölettel..."

[link]

"A populizmus élő klasszikusai szájában a "liberális" szó káromkodás, szitok. A liberálisok ugyanis szabadságot követelnek a népnek, hogy vállalkozhasson és választhasson. A populisták ellenben fel akarják emelni a népet... Ezért vonzódtak a populisták mindig az állam gyámkodó hatalmához."

[link]

"Nem azért dolgozott-e az elmúlt nyolc évben a társadalom, hogy soha többé ne legyen olyan kormányfője Magyarországnak, aki nyugodtan kijelentheti: rajta kívül nincs más alternatíva. Aki ezt állítja, az nem kormányozni, hanem uralkodni akar."

(Magyar Nemzet, 1998. április 9.)

"Én sem hazudtam soha az embereknek."

(CNN interjú, 2006. szeptember 23.) MTI

"ne figyeljenek arra, amit a megválasztásomért mondok"

2006 WikiLeaks dokumentumok, diplomatákkal való beszélgetésről

[link]

Nem olyan fehér ám Orbán, mint amilyennek te szeretnéd láttatni.

2016. júl. 23. 18:09
 14/14 anonim ***** válasza:
Trump nem mondja, hogy ne figyeljetek arra amit otthon a népemnek mondok, mert az mint hazugság. Ne hasonlítsuk a mi korrupt vezetőnkhöz egyelőre nem sok közös van bennük még.
2016. júl. 23. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!