Mit gondoltok arról hogy Orbán szimpatizál Donald Trumppal?
Figyelt kérdés
2016. júl. 23. 15:21
11/14 anonim válasza:
1 órája még te is gázosnak gondoltad :D
Azóta remek ötlet :D
12/14 anonim válasza:
Ki mit hogy miért? Mivel más nem írja ki a nevét, gyanítom rólam beszélsz! Linkelnéd?
13/14 A kérdező kommentje:
#2 mi ez ha nem szimpatizálás? "Sose gondoltam volna, de a helyzet mégiscsak úgy áll: meghallgattam ezt a jelöltet, és azt kell mondanom önöknek, hogy tett három javaslatot a terrorizmus megfékezésére, és aligha tudtam volna jobban megfogalmazni európaiként azt, hogy mire lenne szüksége Európának."
2016. júl. 23. 17:06
14/14 anonim válasza:
És mi van ha szimpatizál vele ? Mert bolond Trump? A mostani elnők és elődjei akik már a fél világot szétbombázták nagyrészt minden alap nélkül mennyivel jobbak? Semmivel sőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!