Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hány terrortámadásnek kell...

Hány terrortámadásnek kell még történnie, hogy a baloldal belássa, hogy tévedett?

Figyelt kérdés
Mikor fogadják el végre, hogy a közel -keleti bevándorlást nem szabad tovább engedni?

2016. júl. 22. 22:22
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

"De láttam a menekülteket és a döntő többségük fiatal férfi."

Kár hogy a hivatalos adato mást mondanak. Persze mindig divat volt a saját szubjektív tapasztalatainkat rávetíteni az egész világra...

2016. júl. 23. 14:11
 22/27 anonim ***** válasza:

Forrás?

2016. júl. 23. 14:33
 23/27 anonim ***** válasza:

[link]

Innen világosan látszódik, hogy az EU-ba érkező menekült férfiak megoszlása korcsoport szerint nagyjából egyenletes. Kis túlzással tehát egy ötfős férficsoportból csak egy lenne az akit, akit a jobberek paranoiásan katonakorúnak hívnak.

Egyébként durván a 2015-es menekültek háromnegyede férfi, egynegyede nő.

A menekültek fele pedig gyerek vagy idős.

Ezek a tények, ezek alapján tegyetek légyszi megállapításokat, ne személyes benyomások alapján.

2016. júl. 23. 16:26
 24/27 anonim ***** válasza:
Ebből a statisztikából éppen az derül ki, hogy jóval több a 14-34 év közötti férfi a "menekültek" között, mint a 34 évnél idősebb.
2016. júl. 23. 17:09
 25/27 A kérdező kommentje:

Az ehhez hasonló statisztikákban már régóta nem hiszek, mivel hamisítják őket. Inkább hiszek a saját szememnek.

Amikor láttam a menkülteket, kb minden 20adik volt csak nő.

Nem ide tartozik, de a pár kisgyerek között is kb csak fiúk voltak. Kislányra nem is emlékszem.

2016. júl. 23. 17:24
 26/27 anonim válasza:

Nézd ha a véleményem érdekel, akkor azon az állásponton vagyok, hogy aki az EU területére akar belépni az tegye meg a hivatalos helyen kulturált körülmények között tegyék meg. Nem határon átlógva, csordaként vonulva, állat módra.

Én a bal oldali politikai kampányon nem vagyok meglepve. Ezt csinálták eddig is, keverik a szart, összezavarják az embereket. Viszont én nem felejtem és bocsájtom meg amit az országgal tettek. Nekem ne papoljon 1 Gyurcsány az erkölcsről, ha rajtam múlna életfogyton lenne kenyéren és vizen az egész akkori MSZP-s klientúrával.

Na de visszakanyarodva. Elismerem hogy nem minden migráns radikalista, viszont nem lehet őket kiszűrni, mint látjuk müncheni eseményeket, ő kis kora óta él No-ban mégis gyilkosságra vitte a sors. Nekem ne magyarázza meg senki hogy ezeknek a népeknek ugyanaz az értékrendje, és ugyanolyan fontos más élete, és tiszteletben tartja azt.

Én azon lepődök meg igazán, hogy a bal oldalt még csak támogatják józan magyar emberek, és nem értem miért? Orbán utálat? Mert nem szimpatikus ember? Mert szeret színesen fogalmazni? A megjelenése a viselkedése zavaró? Vagy éppen teszi tönkre az országot? - És nem vagyok itt kíváncsi a ködösített maszlagra amit a bal oldal lök. Abból Dunát lehet rekeszteni. Biztos azért lett felminősítve az ország a Moody's ill a többi minősítő intézet által mert romokban a gazdaság... Ne csináljunk viccet magunkból emberek. Gondolkozzatok, és ne azt egyétek meg amit elétek raknak tényként, nézzetek utána a tényeknek. Szeretnél migránst? Menj ki Párizsba ott van 1 környék ahol muszlimok élnek, élj ott egy hetet... Ha még akkor is szimpatikusok, akkor oké aláírom, hogy te neked van alapos okod arra hogy mellettük állj. De addig nekem senki ne akarja megmagyarázni a történtek után, hogy nem kell ezektől az emberektől tartanom. Nem IDE az én hazámba NEM KELLENEK ILYENEK!!!!

2016. júl. 23. 22:52
 27/27 anonim ***** válasza:
Engem nem érdekelnek a menekültek, de az élőhelyem ne tegyék tönkre!
2016. júl. 24. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!