Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mondanátok példákat, hogy...

Mondanátok példákat, hogy miért szerettek Magyarországon élni?

Figyelt kérdés

Engem például büszkeséggel tölt el, hogy keményen kell dolgoznom még azért a kevés pénzért is, amit kapok, mert tudom, hogy munkám elősegíti a jó ügyet, a Nemzet felemelkedését és egész Magyarország boldogulását.

Vészterhes időket élünk, amikben nagyon kemény helytállnunk, de én megteszek minden tőlem telhetőt. Majd a jövő hálás lesz mindazért, amit teszek érte.

Büszkeséggel tölt el, hogy itt élhetek. Köszönöm.

2016. júl. 21. 22:59
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
45%
En szeretem az orszagot, a kulturat, a tortenelmet meg mindent, de nem tudok beilleszkedni ebbe a kizsakmanylo, robotolo, fogaskerek alapu rendszerbe. Szeretnek kikoltozni Kanadaba vagy Sziberiaba (az Oshzazaba) es onfenntarto eletet elni.
2016. júl. 22. 10:21
 22/22 anonim ***** válasza:
A szép nők és a szép városok miatt szeretek itt élni.Amit az elmúlt pár évszázadban létre hoztak az építészek,az nagyon különleges.Azt hiszem sehol máshol nem tudtak elegáns és lenyűgöző épületeket építeni anélkül,hogy ne csapott volna át giccsparádéba.Meg a Túró rudi.De ennyi és nem több.Én csak a múltra vagyok büszke.A jelen az nagyon kiábrándító.
2016. júl. 22. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!