Miért pontoztok le mindenkit politika témában, aki igazat mond, és nem csak propagandákat hajszol, akármilyen párttal kapcsolatban, akármilyen témában?
Figyelt kérdés
2016. júl. 21. 17:00
11/19 anonim válasza:
A sajat peldamat tudom mondani, Erika Berger vagyok es miota levettem a nevem szinte minden valaszom 70% folott van :D Amikor kint volt a nevem atlagba 30% om volt, szoval senkit nem erdekel amit irsz itt teljesen pofira megy a pontozas :D
12/19 A kérdező kommentje:
ma 19:21
Talán mert a nőknek nem szabadna beleszólniuk a férfiak dolgába!
2016. júl. 21. 19:28
13/19 anonim válasza:
Azóta is felteszem a kérdést: van egyáltalán értelme pontozni ebben a kategóriában?
14/19 anonim válasza:
egyikben sincs értelme :( És egy kérdés: a középső kék kezet nyomta meg élőlény? Na ugye,nem. Miért? Mert szélsőségesek az indulatok
15/19 anonim válasza:
#12:Ja,mert te úgy gondolod,hogy a "Gyakorin" való kommentelgetés,pontozgatás,a férfiak dolga?Értem...
16/19 A kérdező kommentje:
23:53
Nem a pontozgatás a férfiak dolga, hanem a politika! Az asszony ne politizáljon! Nem csoda, hogy badarságot beszél, és nem csoda hogy le van pontozva!
2016. júl. 22. 00:20
17/19 anonim válasza:
#16:Hát,bár én is férfi vagyok,de azzal sem feltétlenül értenék egyet,hogy a politika a csak férfiak dolga lenne. Legalábbis,elnézve,hogy mit művelnek politika címszó alatt...
18/19 anonim válasza:
Kerdezo te nagyon buta vagy :D Gondolom az is hidegen hagy hogy a vilag 3 legbefolyasosabb politikusa (Putyin mellett) kozul ketto no: Angela Merkel es Hillary Clinton.
19/19 anonim válasza:
18 - ami jobb lenne, ha nem lenne! (ezzel a 2 névvel nem igazoltad, hogy nő jó a pol.ban:D))
Erika, én is a levettem a nevem, mert rászálltak egyesek (de nem lett több a pontyom:)
Üdv a hős, bátor, okos férfiaknak !
Annuska
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!