Miért pontoztok le mindenkit politika témában, aki igazat mond, és nem csak propagandákat hajszol, akármilyen párttal kapcsolatban, akármilyen témában?
ma 17:10
GRATULÁLOK
Engem nem zavar, csak szerintem ez mentalitásbeli kérdés. Ez egy súlyosabb probléma kivetülése én úgy gondolom. Mindenki a maga igazával van elfoglalva, a másikat meg feltétel nélkül elutasítja!
Az egyik kommentelőnek teljesen igaza van, én is a saját igazam mondom, ahogy én látom a dolgokat, próbálom HDI indexek, statisztikák, dokumentumok alapján kialakítani az objektív véleményem, de ettől függetlenül ezek mind csak számok, az ember szubjektív megítélése mindig más lesz.
Lehet nekem is sok mindenben nincs igazam (sőt biztos), de ha megfigyelted kedves válaszoló, én egyszer sem húztam le egyetlen válaszolót sem a véleménye miatt, egyszer sem húztam le egyetlen pártot önmagában azért mert más most az xy pártot lehúzni a menő!
Ha egyet értek valamivel, mondja azt a Fidesz, MSZP, jobbik vagy akármelyik, akkor nem félek kimondani, hogy egyet értek vele, ha viszont valami nem tetszik az egyik párttal kapcsolatban egy témában, akkor kimondom, hogy szerintem ezt rosszul csinálják!
A #7-es válaszolónak teljesen igaza van, ezért pontozták már le is a hajdani "dögöljön meg a szomszéd tehene" mentalitású Kádár-besúgók szellemi utódai őt. Érdekes, hogy csakugyan a kérdések 99%-át ők jelentik. Biztos eltanulták a ÁVH-s nagyapjuktól.
Ellenben én, akinek a rokonai nem a kádárista "köpjük be a társainkat"-féle nőttek fel, nem jelentettem még kérdést és nem is pontozok le kérdéseket, csak ritkán ha tényleg nagy sületlenségeket ír valaki.
Az elődeim az építőBB jellegű "fogjunk össze társainkkal"-féle Tito-kommunizmusban nőttek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!