Szeretnék én is egy stadiont és egy kisvasutat. Hol lehet kérni?
# 1/2 Időpont ma 18:11
Mert minél jobb az ország helyzete, annál több szabadidőd van? Hát, ilyet azért még a KSH se mert állítani...
ma 18:19
Hidd el nekem, akinek van ideje, energiája ilyen kérdést kitenni gyk-ra, annak nincs sok problémája az életben :D
Csak én vettem észre, hogy ha a Fidesszel kapcsolatos kérdés van, 2 eset van:
1) beindul a mém, propaganda gyár
2) síri csend, mert érvelni kéne :D
a 2) ki van egészítve propagandákkal (pl há nem látod hogy szétverték a kórházakat?, buta fidesz fanok) bemagolt tőmondatok a tv-ből, de ne kérdezz személyes tapasztalatot, vagy ok-okozat összefüggést, vagy érvet, mert akkor jön a "hülye fidesz fan vagy", vagy szimplán leül a téma :D
# 6/7 Időpont ma 18:33
Én elhiszem azt, hogy te ezt hiszed, csak ettől még tévedsz.
# 7/7 Időpont ma 18:37
Érvelve is van rendesen, csak az számotokra "ballib propaganda". Mint ugye, netadót sem akartak, mi? :-)
ma 18:41
számunkra? kik számára?
és amúgy tényleg nem akartak net adót, mobil net adót akartak, és ehhez dokumentumot is linkeltem, nem tehetek róla, hogy az emberek nem tudnak olvasni!
# 9/9 Időpont ma 18:43
Aranyos, hogy pont te akarod megmondani ki nem tud olvasni. Mellesleg a dokumentumot én linkeltem, nem is te. Ha ebben hazudsz, akkor másban miért ne tennéd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!