Ha a stadionok építése miatt jutottunk ki az EB-re, hány stadiont kell még felépítenünk, hogy világbajnokok lehessünk?
Elsősorban a felcsúti stadion miatt jutottunk ki, ahol a válogatott egyszer sem játszott.
Én meg a Marsról jöttem, mondtam már? ;)
Persze mindenki látja, hogy troll vagy, vb-cím nyeréshez nagyon komoly futballkultúra, azon belül utánpótlásképzés, és jó adag szerencse kell elsősorban. A futballkultúra részét képezik a megfelelő minőségű pályák és létesítmények is, de önmagában egy jó irodától még nem lesz nyereséges céged.
Eddig ezekről a stadionokról tudok, persze lehet, hogy van még:
Puskás Ferenc Stadion (Budapest)
Albert Stadion (FTC-stadion)
Nagyerdei Stadion (Debrecen)
Haladás stadion (Szombathely)
DVTK Stadion (Miskolc)
Felcsúti Stadion
Mezőkövesdi stadion
Videoton Stadion (Sóstó)
Pécsi PMFC-Matias stadion
2012 januárjában a Felcsúti stadion felépítése előtt 37. helyen álltunk a FIFA világranglistában.
Most 5 évvel és 9 stadionnal később a 20. helyen állunk. Számoljunk csak!
Ha 9 stadionnal 17 helyet javíthatunk, az első helyhez kellő 19 javuláshoz átlagosan (19/17)*9 = 10,05 stadion szükséges.
Mivel a stadionok száma csak egész lehet, és 10 nem elegendő, a helyes válasz tehát 11 stadion.
11:53,
Te biztos MSZP szimpatizans vagy!
Miert ne lehetne egy varosban/faluban/kozsegben/tanyan egynel tobb stadion is?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!