Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tehát akkor szándékos volt,...

Tehát akkor szándékos volt, hogy napi 30 utasra kisvasutat építettek?

Figyelt kérdés

[link]

Ha jól értem, a kormány most büszkén nyilatkozza, hogy ők sosem ígértek ennél több utast, sőt, pontosan ennyit ígértek, napi 30 főt. Tehát egy ilyen kisvasútra szórtak el milliókat. És nem hogy meghunyászkodnának, hanem még kérkednek is vele, hogy ez bizony tudatos volt, nincs itt hiba?

2016. jún. 21. 14:30
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
68%
Tudod, a miénk az ilyen félázsiai, cinikus kultúra.
2016. jún. 21. 14:32
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Hazudnak, 30 emberes forgalomra az EU a büdös életben nem adott volna támogatást.
2016. jún. 21. 14:33
 3/23 anonim ***** válasza:
0%

"Hazudnak, 30 emberes forgalomra az EU a büdös életben nem adott volna támogatást."

Nekem meg nagyon úgy tűnik, hogy adott, mivel az a rohadt kisvasút csak ott van Felcsúton és napi átlag 30 ember utazik rajta.

De biztos csak valami lispi vagyok és rosszul látom a Valóságot.

2016. jún. 21. 14:35
 4/23 anonim ***** válasza:
62%

Nem értem, hogy a sok lispi miért nem akar stadionokat és kisvasutakat, amikor a Führer mindkettőt nagyon szereti és gyerekkori álma, hogy minél több legyen Neki belőlük.

Buták nagyon ezek a lipsik.

2016. jún. 21. 14:37
 5/23 anonim ***** válasza:
11%

Ugyanakkor Brüsszelben sem ülnek olyan idióták, hogy elhiggyék, egy kisvasuton naponta akár 1000 ember is utazni. Még a budai hegyekben is legfeljebb gyereknapon van többezres forgalom.

Szóval én most kivételesen a kormánynak jobban hiszek, még ha ez enyhe gasztroterológiai diszfunkciót is okoz nálam.

2016. jún. 21. 14:38
 6/23 anonim ***** válasza:

*gasztroenterológiai

(mielőtt ezért esnek nekem)

2016. jún. 21. 14:39
 7/23 anonim ***** válasza:

"Ugyanakkor Brüsszelben sem ülnek olyan idióták, hogy elhiggyék, egy kisvasuton naponta akár 1000 ember is utazni."

Ja nem, ők csak olyan idióták, akik évente euromilliárdokkal pénzelik saját maguk ellen a Fideszt.

2016. jún. 21. 14:45
 8/23 anonim ***** válasza:

Azert valahol eleg "fura", hogy napi 2500-7000 fovel szamoltak elore, amikor tudhato volt, hogy a budos eletben nem lesz ott annyi ember.

Akkor miert is?

2016. jún. 21. 14:48
 9/23 anonim ***** válasza:

Soha a büdös életben nem ismernéd be, hogy a Gazdid velejéig korrupt, ugyi?

2016. jún. 21. 14:49
 10/23 anonim ***** válasza:
Valaki nekem elmondaná, hogy mi a ráknak kellett oda vasút? Orbán odavalósi vagy mi?
2016. jún. 21. 14:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!