Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tehát akkor szándékos volt,...

Tehát akkor szándékos volt, hogy napi 30 utasra kisvasutat építettek?

Figyelt kérdés

[link]

Ha jól értem, a kormány most büszkén nyilatkozza, hogy ők sosem ígértek ennél több utast, sőt, pontosan ennyit ígértek, napi 30 főt. Tehát egy ilyen kisvasútra szórtak el milliókat. És nem hogy meghunyászkodnának, hanem még kérkednek is vele, hogy ez bizony tudatos volt, nincs itt hiba?

2016. jún. 21. 14:30
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
73%

"Orbán odavalósi vagy mi?"

Öhhh... :D

2016. jún. 21. 14:52
 12/23 anonim ***** válasza:

9: nekem nincs gazdim, kedves személyeskedő idegen, aki képtelen volna kiolvasni az ellenérzésemet a kormánnyal kapcsolatban.

Látjátok, ezért nem lehet a Fideszt leváltani: itt vagyok én, aki mindig is rühellte a Fideszt. Egy vád alól, a józan ész sugallatára, mégis felmenteném őket, erre kvázi Fidesz-bérencnek neveznek. Mégis kivel lehet így összefogni?

2016. jún. 21. 14:57
 13/23 anonim ***** válasza:
72%

Akkor magyarázd már meg nekem, hogy ha annyira utálod őket, akkor mi a jóisten tetszik neked annyira az egyik legjelképesebb, legagyamentebb fideszes mutyiból, a felcsúti kisvasútból?

2016. jún. 21. 15:00
 14/23 anonim ***** válasza:

Így jártunk...

De háborogni meg nem szabad, mert még a végén meghosszabitják Bicskéig, újabb felesleges milliárdokért :D

2016. jún. 21. 15:02
 15/23 anonim ***** válasza:
13: na, ez az. Ha valamire nem bégetek, hogy "mocskos mutyi", akkor máris tetszik az? Tök egyértelmű, hogy muzyizásról van szó, de azt nem tudom elhinni, hogy az úniós döntéshozókat meg lehetett vezetni, illetve ekkora számot elhittek. Ennél azért
2016. jún. 21. 15:06
 16/23 anonim ***** válasza:

Intelligensebbnek tartom őket.

Jobban oda kellene figyelni arra, mit ír a másik.

2016. jún. 21. 15:07
 17/23 anonim ***** válasza:

Jó, igazad van.

Minden a legnagyobb rendben van, ne szidjuk a Fideszt. Jó gyerekek ők.

2016. jún. 21. 15:11
 18/23 anonim ***** válasza:
A felcsúti kisvasút sem létezik, mert az EU nem adott rá forrást, hiszen ott ennél sokkal intelligensebb emberek ülnek, akik soha nem tennének ilyet.
2016. jún. 21. 15:15
 19/23 anonim ***** válasza:
ma 14:51 Hú bammeg nálad vannak bajok. Ez volt a hét legjobb válasza pedig 5 nap még hátra van.
2016. jún. 21. 17:47
 20/23 anonim ***** válasza:
Végre kezdenek itt is ébredezni a drága szavazók....;). Feltűnt már ez is? Akkor mi lenne ha legközelebb leszavaznánk, és jönne egy jobbpárt? XD
2016. jún. 21. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!