Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért vannak lealacsonyítva a...

Miért vannak lealacsonyítva a Fideszre szavazó emberek?

Figyelt kérdés
Ezt már többször észrevettem, ha valaki a Fideszre szavaz, egyből nagyon csúnya jelzőkkel illetik..
2016. júl. 20. 16:49
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
72%
Azért mert te nem vagy tisztában adókedvezményekkel elõjössz a hüle dumával hogy ne kamuzz. Elég gyenge érv. A kèrdés pont rólad szól , érv nincs csak ócsárlás.
2016. júl. 20. 19:41
 12/26 anonim ***** válasza:
36%
Érv???? Fel sem lehet már őket sorolni. Egyedülálló módon ennek a korrupt kormánynak a disznóságainak már gyűjtőoldalakat csinálnak, annyi van, és minden nap újabb és újabb korrupció, csalás, lopás, folyik a hazugság. Nem ciki érveket kérni mikor belefulladsz már annyi van?
2016. júl. 20. 19:49
 13/26 anonim ***** válasza:
72%
A fidesz tönkre tette az egészségügyet, az oktatást, eladósitotta az országot oroszországnak, gigánként 150ft adót vezetett volna be az internetre hogy minden eszközzel csökkencse a szólás szabadságot, tönkre tette a szegény családokat az egykulcsú adóval, azt mondták 48ezer forintért meg Lehet élni!!! Soroljam még? A vaksi fidesz fanok Meg észre sem veszik!!!
2016. júl. 20. 19:49
 14/26 anonim ***** válasza:
49%
vaksi MSZP fanok akik 28 ezerből meg meg tudtak élni... jójó tudom büdös a munka
2016. júl. 20. 19:51
 15/26 A kérdező kommentje:

ma 19:49

Ja, a mennyiség van, akkor nem számít a minőség? Mert akkor bárkiről koholok reggeltől estig random vádakat, ha előre tudom, hogy a mennyiség miatt már érvelnem sem kell, meg semmivel nem kell alátámasztanom :D

2016. júl. 20. 19:53
 16/26 A kérdező kommentje:

ma 19:49

Ugye tudod, hogy ezek fele nem más, mint propaganda, számtalanszor kifejtették már előttem, hogy ennek a fele miért nem igaz! Ha gondolod leírom mégegyszer, de kissé már unalmas, hiszen utána úgy is azzal fogtok jönni, hogy "nem ciki érvet kérni?" :D

Egyébként DE az, tudod egy értelmes jogállamban, amiért elvileg harcoltok úgy működik a dolog, hogy létezik egy ártatlanság vélelme dolog, szóval amíg a mocskos vádaskodásaitokat nem tudjátok bizonyítani, addig az nem más mint alaptalan károgás! Nem a gyanúsítottnak kell bizonygatnia az ártatlanságát, neked kéne előállnod valami konkrétummal, érvvel, bizonyítékkal stb, de látom ez nem megy.. koholjátok tovább reggeltől estig a szarjaitokat, úgy is egyre kevesebb ember hisz már nektek!

2016. júl. 20. 19:56
 17/26 anonim ***** válasza:
76%
Az értelmiségi megszólal:(egykulcsú adó)
2016. júl. 20. 20:01
 18/26 A kérdező kommentje:

ma 20:01

Az valami oylasmi lehet, mint a "zárcsökkentés" :D

Ha már nem veszik a fáradtságot, hogy végig gondolják, mivel hogyan járnak, utána számoljanak stb, legalább annyi fáradtságot vehetnének, hogy a TV-ben elhangzott propagandát rendesen megtanulják, hogy éppen mit kell utálni a kormányban :D

2016. júl. 20. 20:10
 19/26 anonim ***** válasza:
OFF : Te kérdező mit szeretsz a kormányban?
2016. júl. 20. 21:39
 20/26 anonim ***** válasza:
66%

"tönkre tette a szegény családokat az egykulcsú adóval,"

Eztet fejcsd má ki léci, hogy én is meg ércsem. :)

2016. júl. 20. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!