Miért vannak lealacsonyítva a Fideszre szavazó emberek?
ma 19:49
Ja, a mennyiség van, akkor nem számít a minőség? Mert akkor bárkiről koholok reggeltől estig random vádakat, ha előre tudom, hogy a mennyiség miatt már érvelnem sem kell, meg semmivel nem kell alátámasztanom :D
ma 19:49
Ugye tudod, hogy ezek fele nem más, mint propaganda, számtalanszor kifejtették már előttem, hogy ennek a fele miért nem igaz! Ha gondolod leírom mégegyszer, de kissé már unalmas, hiszen utána úgy is azzal fogtok jönni, hogy "nem ciki érvet kérni?" :D
Egyébként DE az, tudod egy értelmes jogállamban, amiért elvileg harcoltok úgy működik a dolog, hogy létezik egy ártatlanság vélelme dolog, szóval amíg a mocskos vádaskodásaitokat nem tudjátok bizonyítani, addig az nem más mint alaptalan károgás! Nem a gyanúsítottnak kell bizonygatnia az ártatlanságát, neked kéne előállnod valami konkrétummal, érvvel, bizonyítékkal stb, de látom ez nem megy.. koholjátok tovább reggeltől estig a szarjaitokat, úgy is egyre kevesebb ember hisz már nektek!
ma 20:01
Az valami oylasmi lehet, mint a "zárcsökkentés" :D
Ha már nem veszik a fáradtságot, hogy végig gondolják, mivel hogyan járnak, utána számoljanak stb, legalább annyi fáradtságot vehetnének, hogy a TV-ben elhangzott propagandát rendesen megtanulják, hogy éppen mit kell utálni a kormányban :D
"tönkre tette a szegény családokat az egykulcsú adóval,"
Eztet fejcsd má ki léci, hogy én is meg ércsem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!