Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nettó 700 forintos minimál-óra...

Nettó 700 forintos minimál-órabér?

Figyelt kérdés
Reális lehetőség ez Magyarországon?
2016. júl. 20. 14:24
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

"Senki nem mondta, drága kamusgéza, hogy meghagynánk a mostani hatalmas adóterheket, amikre egyáltalán semmi szükség."

Oké, látom sejtésed sincs a gazdaság működéséről, szó így maradt a bullshit duma:

Tök igazad van haver, 10% adó kéne mindenhova, meg minimum 7-800ft órabér, diplomásoknak 1500-2000ft az lenne a realitás rohadjon meg az összes politikus hogy nem adja ezt meg nekünk, helyette az összes adónk elmegy Orbán Viktor fogkeféjére! Fúj Fidesz, fúj Magyarország, fúj mindenki és minden én lépek külföldre (ja nem mer ahhoz beszélnem kéne valamilyen nyelven), na jó így elmenni nem tudod, de úgy elmennék, ha tehetném, hogy az már csak na

2016. júl. 20. 15:04
 12/29 anonim ***** válasza:
Pesten annyiból nem lehet megélni, ott a lakhatás kerül csak annyiba amennyit 700 forintos órabérrel heti 40 óra munkával keresnél...
2016. júl. 20. 15:06
 13/29 anonim ***** válasza:
Ok, érdekelt vagyok a témában. Igen sokat gobdolkoztam rajta,de a jogszabályok miatt nem tudom...Miből,honnan teremtenél rá pénzt?
2016. júl. 20. 15:07
 14/29 A kérdező kommentje:
Ezt a 3000 forint havi pluszt amúgy honnan vetted mégis, amikor évente min. 1000 milliárdot lenyúlnak országos szinten?
2016. júl. 20. 15:10
 15/29 anonim ***** válasza:
Azt honnan vetted, hogy évente 1000 milliárdot nyúlnak le?
2016. júl. 20. 15:11
 16/29 anonim ***** válasza:

@9

Közmunka programot felváltó rendszer?Lemaradtam valamiről?

2016. júl. 20. 15:15
 17/29 anonim ***** válasza:

ma 15:15

logikusan arra gondolt, hogy a rendszer amit a "gonosz" közmunka program leváltott

2016. júl. 20. 15:21
 18/29 anonim ***** válasza:

ma 15:10

Oké, egyrészt sejtettem, hogy az "ellopott" milliárdokkal fogsz jönni, mert mindenki ezzel jön, akinek fogalma sincs, hogy az eszement terveit miből finanszírozná..

Bele megyek a játékba:

Tegyük fel, tényleg ellopnak évente 1000 milliárd ft-t a gonosz politikusok és oligarchák, bár még mindig nem tudom honnan jönnek ezek a légből kapott baromságok, oké beismerem, nagyon jól hangzik, tökéletes politikai hisztéria keltésre, de láthatnék valami konkrétumot?

Mindegy:

1) hogyan kívánod bizonyítani, hogy valóban évi szinten 1000 milliárdokat lopnak el

2) hogyan kívánod ezt megakadályozni?

3) ha sikerülne "behajtani" azt az évi 1000 milliárdot amit "ellopnak" a csúnya bácsik, akkor is nem gondolod, hogy csak a szociális rendszer és az egészségügy akkora éves pénzeket pusztítana el, hogy még csak alig vennéd észre a változást pl egy kórházban, de már el is tűnt az 1000 milliárdod..

Tegyük fel, ilyenekkel nem kell foglalkozni, hisz az emberek most sem ócsárolják a Fideszt azzal, hogy "szétverte az egészségügyet", szóval ezzel nem kell törődni, minden pénz menjen a lakosságnak 1000.000.000.000ft/10.000.000 millió ember=100.000/fő=8.000ft/hó/fő oké ez a csecsemőtől a nyugdíjasig, ha egy egyedül álló gyereket nem nevelő embernek emelkedik a fizetése, remélem a nyugdíjasoktól és a gyereket vállaló emberektől sem sajnálod a plusz pénzt!

Szóval ha sikerülne kivitelezned emelkedne a fizetésed 8.000ft-t

És mivel emelkedtek a fizetések, számíthatsz egy elég drasztikus emelkedésre a szolgáltató szférában!

2016. júl. 20. 15:28
 19/29 anonim ***** válasza:

Szomorú a helyzet,de te nem realitásokról szólsz. Nem kenyerem a gazdaságtan,de sztem kivitelezgetetlen amit írsz. Sok a járulék,adó,miegymás. 4 szakmám van, kettőben kiemelkedő vagyok,mégsincs munkám (ugyan,csak 2 hete). Miért? Mert meg kéne fizetni a tudást,tapasztalatot. Ezeknek ma nincs semmi értéke.

Gyerekem van,nem vesznek fel,mert beteg lesz. Értem,hogy kiesik a termelésből az ember olykor.

De ki az ideális jelölt? Éjjel-nappal hívható,mindig mhelyen lévő,aki annyira elkötelezett,h,magánélete sincs? Ez kell?

2016. júl. 20. 15:36
 20/29 A kérdező kommentje:

Nem is tudom, talán odafigyelek, amikor hetente bemondják, hogy ez és az a kormányközeli haver/hűbéres ilyen meg olyan 40-60-20-100 milliárdos állami támogatást kap csak úgy a két szép szeméért.

Meg amúgy is tisztában vagyok az ország működésével és hogy mindent velejéig áthat a korrupció. Van útépítő vállalkozó ismerősöm és ő is tudna mesélni a potya milliárdokról. És ez még csak 1 ember!

Szóval ne csináljunk már úgy, mintha ez az ország valami mennyei becsületességgel lenne átitatva, mert rögtön halálra röhögöm magam, hogy egy nagy rakás ember pont ezt akarja bemagyarázni. :)

2016. júl. 20. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!