Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A zsidóknak mi a véleményük a...

A zsidóknak mi a véleményük a cigányokról?

Figyelt kérdés
Nyilván emberfüggő a dolog, de hogyan gondolkodik róluk a többség? Elsősorban zsidók válaszait várom, de más is nyugodtan szóljon hozzá.
2016. júl. 19. 14:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
36%
Te haver, annyi Pajeszos jár a Gyakorira, hogy csak na. D
2016. júl. 19. 14:12
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem eggyel találkoztam már itt :)
2016. júl. 19. 14:21
 3/11 anonim ***** válasza:
70%
A zsidók többsége balliberális, szóval jó a véleményük .
2016. júl. 19. 14:23
 4/11 anonim ***** válasza:
49%
Mivel a két legnagyobb kisebbséget alkotják Magyarországon, így a választásokon óriási segítséget jelent minden szavazatuk. A magánvélemény meg ugyanaz, mint a normális embereknek: a többségük igénytelen, beilleszkedni képtelen bugris. De inkább beléjük kell ölni az adóforintokat, mint a tisztességes, dolgozó állampolgárokra.
2016. júl. 19. 15:05
 5/11 anonim ***** válasza:
79%

1-es ,ja sok pajeszos tesó... :D

2-es azért ez nem igaz. Én személy szerint ,vallásos zsidóként teljesen elítélem a liberalizmust ,meg úgy minden politikai ideológiát. Semmit sem támogatok ,egyszerűen csak frusztrálnám vele az életemet és nincs időm hülyeségekre.

Kérdező:

Nos ,mint előbb említettem vallásos zsidó vagyok. Régebben ,amikor nem voltam vallásos akkor sajnos voltak rasszista nézeteim (a romák felé is) ,amit már meg is bántam és nincsenek már. A rasszizmusnak semmi értelme nincs!

Ami azt illeti ma az a véleményem a romákról ,mint a magyarokról,angolokról,lengyelekről,üzbégekről,cserókikról,albánokról,vietnámiakrol...stb azaz semmi.

Egy népről nem tudok úgy beszélni ,hogy ez a nép negatív ,ez meg pozitív nép...

Véleményem szerint minden nép kultúrája értékes. Hülyék pedig mindenhol vannak.

Szóval tömören ez a "véleményem".

2016. júl. 19. 17:35
 6/11 anonim ***** válasza:
20%
Ez a zsidózás,meg cigányozás manapság úgy terjed mint máshol a nátha..de hogy itt együtt a kettő...(!). Na ilyet ritkán látni... (köszönjük Jobbik....{mer megsúgom ő elősegíti ezt..})
2016. júl. 19. 18:37
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
#6: Ezt ,hogy érted?
2016. júl. 19. 18:39
 8/11 anonim ***** válasza:

Mivel a magyarországi zsidók többsége balliberális, ezért kedvelik a romákat.

Azért baloldaliak többnyire, mert Magyarországon a jobboldal nem radikálisan muszlimgyűlölő és Izrael-imádó cionista.

A USA-ban és némely nyugati országban a jobboldalra nagyon jellemző a turbócionizmus. Az amerikai Republikánus Pártnak is az egyik fő jellemvonása az agresszív cionizmus.

De Magyarországon igaz, hogy a cionizmus szélsőjobboldali eszme ellentétes a liberalizmussal, de mégis nálunk a balliberálisok a cionistát.

Ez a két ok miatt baloldaliak a zsidók nálunk.

Továbbá az is ráad egy lapáttal, hogy a magyarországi zsidók többnyire Pesten lakik. Márpedig ott a betondzsungelben az elfinomodott urizáló emberkéknek gyakran (de nem mindig) kevés lövése van a kinti valóságról...

2016. júl. 19. 20:48
 9/11 anonim ***** válasza:
30%

#8:

Nagyon nagy tévedés!

"Mivel a magyarországi zsidók többsége balliberális, ezért kedvelik a romákat."

Az ,hogy valaki nem utál valakit/valakiket akkor kedveli őket? A tisztelet az tisztelet ,a kedvelés pedig kedvelés. + Mi az ,hogy a legtöbb magyarországi zsidó balliberális? Erről még életembe nem hallottam egy felmérést sem ,de ha van akkor érdekelne.

"A USA-ban és némely nyugati országban a jobboldalra nagyon jellemző a turbócionizmus."

Azért ,mert nem ellenzik Izrael állam létét és jó kapcsolatot ápolnak vele miért "turbó cionisták". Törökország és Szaúdi-Arábia is jó viszonyt ápol Izraellel ,most ők is "cionisták"?

"De Magyarországon igaz, hogy a cionizmus szélsőjobboldali eszme ellentétes a liberalizmussal, de mégis nálunk a balliberálisok a cionistát"

A cionizmus mióta szélsőjobb kategóriájú? Az mondjuk igaz ,hogy a mai cionizmus (=izraeli nacionalizmus) szélsőséges (mint úgy minden nacionalista ideológia) és ellentétes a tórával. De a Herzli cionizmus nem a nacionalizmusra épült.

"Továbbá az is ráad egy lapáttal, hogy a magyarországi zsidók többnyire Pesten lakik. Márpedig ott a betondzsungelben az elfinomodott urizáló emberkéknek gyakran (de nem mindig) kevés lövése van a kinti valóságról..."

Ez is nagyon nagy tévedés! Hisz Bp.-n él úgy kb. összesen 7 ezer zsidó ,még máshol Budapesten kívül kb. 110 ezer. Szóval Budapesten kívül több zsidó él ,mint belül...

2016. júl. 19. 21:23
 10/11 anonim ***** válasza:

"Az mondjuk igaz ,hogy a mai cionizmus (=izraeli nacionalizmus) szélsőséges (mint úgy minden nacionalista ideológia) és ellentétes a tórával."

Itt természetesen nem az "oldschool" cionizmusra gondolok ,ami a kibbucok és az izraeli kebabok alapját adta. ;)

2016. júl. 19. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!