Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy tanár "kicseszhet" egy...

Egy tanár "kicseszhet" egy diákkal, mert a politikai véleményük összekülönbözött?

Figyelt kérdés

Van egy tanárunk, tipikusan olyan affektálós művészlélek, mindig a fellegekben jár.

Sohasem szoktunk aktuálpolitikával foglalkozni órán, de valahogyan, mégis előjött ez a bevándorlós téma.

Én megoldásnak, erősebb határvédelmet javasoltam és azt, hogy azt, hogy néha lőjenek is.A bevándorlók csak azért özönlenek, mert tudják, hogy szabad, tudják, hogy büntetlenül átlehet lépni a határt.

Tanultuk, hogy Európában egykor jó határvédelmeket tudtak építeni, igaz más célból.Ott a bent levők benntartása,és nem a kint levők kint tartása volt a cél.

Erre a tanár felháborodott és azt mondta, azonnal kérjek bocsánatot.

Én meg mondom, nem, nincs miért bocsánatot kérnem:DD

Mire fel kérjek bocsánatot?Őszinte ember vagyok, ez a véleményem:D

Csak azért sem fogok bocsánatot kérni, ha meg pikkelni fog, beküldöm a szüleimet és majd eligazítják.

2016. márc. 15. 20:13
 1/10 anonim válasza:
27%

Szerintem nem. Viszont ezzel a szülős dologgal is érdemes vigyázni. Van egy olyan osztálytársam, aki - mondjuk ki -, szarik az egész osztályközösségre (ezt azt hiszem nem kell kifejtenem).

Elbeszélgetett már az ofő a szüleivel, az apja pedig beszólt neki egy olyat, hogy ez már nem a szocializmus, ezután már észre lehetett venni, hogy pikkel a gyerekre, és ez még rosszabb lett, mikor az anyja is beszólt neki valamit.

Tegyük hozzá, hogy igazad van, szóval tényleg nincs miért bocsánatot kérned (persze tudjuk, hogy soha nem lesz olyan, hogy mindenki ugyanúgy látja a dolgokat), és természetesen az is teljesen jogos lenne, ha a szüleid is közbelépnek, ha úgy van, csak ilyenkor a tanárok hajlamosak szopatni a diákot...

2016. márc. 15. 20:21
 2/10 anonim ***** válasza:
69%
Velem egyszer azért cseszett ki a töritanárom,mert aztmondtam,hogy a románok nem latinok,hanem az albánok rokonai.
2016. márc. 15. 20:22
 3/10 Andizsuzsi ***** válasza:
80%
Ja, hogy te csak a szüleid árnyékában vagy ilyen nagyon bátor? Egy tanár ha akar, úgy "cseszik ki" egy gyerekkel, hogy senki nem talál rajta fogást.
2016. márc. 15. 20:30
 4/10 anonim ***** válasza:
38%

Ezzel kapcsolatban szeretném elmondani a véleményemet:

Az iskolában a tanárok mindig azt mondták nálunk, valamint szinte minden iskolában azt mondják, hogy nem szabad politizálni sem neki sem nekünk.

Azonban tapasztalatból tudom, sok ismerősöm és barátom mesélte, hogy valójában NEM politizálni tilos!

Ha nem mit tilos?

Hát a szélsőjobboldali és nemzeti gondolkodásodat tilos hangoztatni!

Liberálisként nyugodtan beszélhetsz akármiről de ha már annyit mondasz, hogy ellenzed a bevándorlást akkor egyből rád szólnak stb.

Mondok egy példát:

Egy barátom gimnazista, néhány évvel fiatalabb nálam.

Azt mesélte, hogy a történelem tanáruk azt mondta, hogy órán nincs politizálás!

Még is ez a tanár minden órán a liberális nézeteiről mesél a diákoknak.

Arról, hogy a multikulturalizmus milyen jó, bevándorlók mellet foglal állást, szidja a jobboldalt stb szinte minden órán.

Amikor pedig valaki ellene szól akkor egyből azt hozza fel ellene, hogy miért politizál.

A migránsok mellett lenni nem politika, bírálni őket politika?

Ebből is látszik milyen igazságtalan ez a rendszer, hogy a nemzeti érzelmedet tilos hangoztatni!

2016. márc. 15. 20:31
 5/10 anonim válasza:
94%
Egyébként igen. Már nincs semmi ilyesféle dolog, hogy körmös, meg pofon, szóval csak az(/ez) maradt.
2016. márc. 15. 20:32
 6/10 anonim ***** válasza:
44%

"Én megoldásnak, erősebb határvédelmet javasoltam és azt, hogy azt, hogy néha lőjenek is."

"Csak azért sem fogok bocsánatot kérni..."

Ennek az országnak vége van!

2016. márc. 15. 21:02
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

# 4/6 Időpont ma 20:31

Tyű ha. Micsoda hazugság. Vityádtól azért még tanulhatnál, nem megy olyan reflexből mint neki :-(

2016. márc. 15. 21:31
 8/10 anonim ***** válasza:
93%

4/7

Hát igen,a szegény nemzeti érzelműek mindig el vannak nyomva a gonosz liberálisok által...

2016. márc. 16. 06:22
 9/10 anonim ***** válasza:
90%

Már majdnem bekajáltam ezt a kérdést! Szinte már fogalmaztam is az ON válaszom, mikor leesett.

Nem rossz próbálkozás!

Komolyan, nem rossz.

Összemosni a tanárokat az önkényt és a migránsválságot, ez szép teljesítmény. Szólj majd Kubatovnak, erre a kérdésedre biztos kapsz majd valami extra bónuszt. :-)

Fidesz troll vagy semmi más.

btw:

még mindig nem tudjuk, kérdésenként van a fizetés, vagy órabérben vagytok?

2016. márc. 16. 07:56
 10/10 anonim ***** válasza:
87%

Több fogalmi problémát látok. Elsőnek is nem látom a politikai véleménykülönbséget. Látok egy nagyhangú hőzöngőt, aki - úgy tűnik - szülői hatásra összetéveszti az iskolai teendőket az utcai ricsajjal. És látok egy embert, aki ezt nem tudja (vagy már nem bírja) megfelelően kezelni. Én tanárként semmiképpen nem szólítottalak volna fel bocsánatkérésre. Arra szólítottalak volna fel, hogy ez nem a hülyeségek kitálalásának fóruma, hanem iskolai óra, ahol tanulni szokás. És elgondolkodtam volna, honnan e torz és főleg üres szemlélet.

Aztán meg nem tudom, hol itt a kicseszés. Feltehetően - szintén otthoni hatásra - nem vagy képes megállapítani a státuszodat, valamint fogalmi problémáid vannak.

A migránskérdés egy roppant összetett dolog. Az pedig ismeretelméleti elemi alaptörvény, hogy egy dologhoz minél kevésbé ért valaki, annál önteltebben ad elő a hozzáértéssel fordítottan arányos badarságokat. Nem vállalkozom arra, hogy megértessem veled, ahhoz nem alkalmasak a körülmények. De ismét csak néhány zavaros fogalom: a "megoldás" azt jelenti, hogy a probléma megszűnik. A tiédnél fokozódik. A "csak azért özönlenek" egyszerre mutatja a logika teljes hiányát és a helyzet tökéletes félreértését. Azért özönlenek, mert lőnek rájuk. Otthon. Mint láthatnád, ha képes lennél rá, ezért akár tengerbe vesznek, akár megáradt folyóba fulladnak, némi lövöldözés már meg se kottyan nekik, vagy agyonverik a lövöldözőt, vagy elfutnak, helyzettől függően.

Neked nincs"politikai véleményed", az mást jelent. De egyszerűen szajkózol sületlenségeket, mert nem érted, miről beszélsz. És ez nálad természetes állapot.

2016. márc. 16. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!