Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek ez rendben vagy...

Szerintetek ez rendben vagy így? Ma este egy aranyérmes olimpiai bajnok szolgált ki egy budapesti kocsmában.

Figyelt kérdés
és nem csak poénból ugrott be egy napra, hanem ebből tartja el a családját. így van, beszélgettem is vele erről... szomorú? igazságtalan? ez mégis kinek a hibája?
2010. ápr. 15. 23:40
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Michael Fred Phelps mikor fog vajon pultoskodni?
2010. ápr. 16. 15:45
 22/25 A kérdező kommentje:

morálisan gondolkodtam el dolgon egyébként...

valahol az ő hibája is, az aranyéremért kapnak valami egyszeri, nagyobb összegű tiszteletdíjat, végülis beforgathatta volna vmi jó bizniszbe. de nem így tette... most itt tart. azért valamelyest sajnálom.

a saját szememmel láttam, hogy ez neki mennyire megalázó...

2010. ápr. 17. 00:05
 23/25 anonim válasza:
Tényleg szomorú, mert egy sportolónak mindent fel kell adni, semmire nincs ideje táplálkozáson, sporton és alváson kívül. Utánna ha összejön a siker egy darabig még megél a pénzéből utánna meg mindenki elfelejti és tojnak rá.. :(
2010. dec. 7. 22:12
 24/25 anonim ***** válasza:
Hát él-sportolni - és sportolni egyáltalán - nem kötelező. Ha valaki erre adja viszont a fejét, akkor tessék elfogadni azt a tényt, hogy a sportsikerek nem fognak örökké tartani, így nem lesznek mindig szponzorok és anyagi ellenszolgáltatások a helyezésekért, gondolni kell a visszavonulás utáni időkre is.
2012. aug. 7. 06:55
 25/25 anonim ***** válasza:
Szerintem megérdemelne 200-250 ezer forintot egy hónapra,mert sok munka van a sportba,és korán kell kezdeni,így se jön be mindenkinek és akinek nem az tanulatlan marad,mivel nincs ideje a tanulásra,rizikós,továbbá a sport befolyásolja a testedet,mivel extrém körülmények kellenek .Ilyen problémákkal járhat:Gerincferdülés,ízületi problémák stb... Nem mindennapi,az,hogy olimpiai bajnok legyél,több százezer,profi közül csak egy lehet !Tönkre teszed a tested öreg korodra,nincs idő a tanulmányaidra,rámegy a fiatalságod.És ami a legborzasztóbb: Lehet,hogy be se jön.
2014. febr. 21. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!