Szerintetek ez rendben vagy így? Ma este egy aranyérmes olimpiai bajnok szolgált ki egy budapesti kocsmában.
Figyelt kérdés
és nem csak poénból ugrott be egy napra, hanem ebből tartja el a családját. így van, beszélgettem is vele erről... szomorú? igazságtalan? ez mégis kinek a hibája?2010. ápr. 15. 23:40
21/25 anonim válasza:
Michael Fred Phelps mikor fog vajon pultoskodni?
22/25 A kérdező kommentje:
morálisan gondolkodtam el dolgon egyébként...
valahol az ő hibája is, az aranyéremért kapnak valami egyszeri, nagyobb összegű tiszteletdíjat, végülis beforgathatta volna vmi jó bizniszbe. de nem így tette... most itt tart. azért valamelyest sajnálom.
a saját szememmel láttam, hogy ez neki mennyire megalázó...
2010. ápr. 17. 00:05
23/25 anonim válasza:
Tényleg szomorú, mert egy sportolónak mindent fel kell adni, semmire nincs ideje táplálkozáson, sporton és alváson kívül. Utánna ha összejön a siker egy darabig még megél a pénzéből utánna meg mindenki elfelejti és tojnak rá.. :(
24/25 anonim válasza:
Hát él-sportolni - és sportolni egyáltalán - nem kötelező. Ha valaki erre adja viszont a fejét, akkor tessék elfogadni azt a tényt, hogy a sportsikerek nem fognak örökké tartani, így nem lesznek mindig szponzorok és anyagi ellenszolgáltatások a helyezésekért, gondolni kell a visszavonulás utáni időkre is.
25/25 anonim válasza:
Szerintem megérdemelne 200-250 ezer forintot egy hónapra,mert sok munka van a sportba,és korán kell kezdeni,így se jön be mindenkinek és akinek nem az tanulatlan marad,mivel nincs ideje a tanulásra,rizikós,továbbá a sport befolyásolja a testedet,mivel extrém körülmények kellenek .Ilyen problémákkal járhat:Gerincferdülés,ízületi problémák stb... Nem mindennapi,az,hogy olimpiai bajnok legyél,több százezer,profi közül csak egy lehet !Tönkre teszed a tested öreg korodra,nincs idő a tanulmányaidra,rámegy a fiatalságod.És ami a legborzasztóbb: Lehet,hogy be se jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!