Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek ez rendben vagy...

Szerintetek ez rendben vagy így? Ma este egy aranyérmes olimpiai bajnok szolgált ki egy budapesti kocsmában.

Figyelt kérdés
és nem csak poénból ugrott be egy napra, hanem ebből tartja el a családját. így van, beszélgettem is vele erről... szomorú? igazságtalan? ez mégis kinek a hibája?
2010. ápr. 15. 23:40
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Mit szólnál, ha te és ez a bajnok ugyanarra az állásra jelentkeznétek, és lehet, hogy te jobban megfelelnél az állásra, de őt vennék fel, mert ő bajnok?
2010. ápr. 16. 00:05
 12/25 A kérdező kommentje:

persze, én pl. nagyon örülnék, ha lenne munkám, biztos egész jól keres, de ha belegondolsz, h mit ért el eddig, és most hol van, azért az elgondolkodtat.

neked sem lenne mind1, hogy előbb vagy a teszkóban pénztáros, és utána vezérigazgató, vagy fordítva...

2010. ápr. 16. 00:06
 13/25 anonim ***** válasza:

"Pénz lenne mindkettőre hidd el."

De akkor miért mondod, hogy ez így rendben van? Más országokban sokkal többet költenek sportra, és sokkal több aranyérmet is zsebelhetnek be ezáltal. Ami én szerintem hasznos, meg gondolom az ottani kormány szerint is, hiszen akkor nem támogatnák. Egy ehhez jobban értő biztos szép szakkifejezésekkel megtudná fogalmazni amit mondani szeretnék, de a lényeg valami olyasmi hogy ez növeli az emberekben valamilyen szinten a büszkeséget, ezáltal kicsit nemzetibb gondolkodás is létrejön, tehát az összetartozás gondolotata kezd tudatosodni. Azt mégegyszer mondom, hogy más is büszkeséggel tölthetne el bennünket, pl ha híres autómárkáink lennének, vagy elsők lennénk az űrkutatásban, vagy.. és még sorolhatnám a példákat. Az hogy téged nem tölt el büszkeséggel egy sportoló eredménye még megértem, mert mint mondtam én se vagyok nagy sport rajongó. De azért az emberek többsége az, és talán én is másképp viszonyulnék a témához, ha sikeresebbek lennénk.

2010. ápr. 16. 00:12
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Miről beszélsz??? Ezeknek jár életjáradék nem is kevés.... még a drogos gyerek is kapta egy jó darabig...
2010. ápr. 16. 04:09
 15/25 anonim ***** válasza:
Ki volt az?
2010. ápr. 16. 06:38
 16/25 anonim ***** válasza:
58%
Kérdező, baromira nem érdekel munka szempontjából, hogy ő mit ért el egy teljesen más területen. Ha a sportban akar tevékenykedni nem csak sportolóként, hanem pl. mint edző, ahhoz végezzen el egy főiskolát vagy egyetemet. Ne haragudj, helyette én nem tanulhatok. Én is sokat letettem már az asztalra, nem azon a területen, és ahogy ő a sport olimpián, én is megmérettem már nemzetközi versenyen (igaz, az kevésbé ismert, de olimpia az is), nem is rossz eredménnyel, mégis tojnak a fejemre.
2010. ápr. 16. 08:21
 17/25 anonim ***** válasza:
73%

Szomorú.

Ő kap élete végéig járadékot az aranyérem után,mégis elveszi más elöl a munkát...

2010. ápr. 16. 10:47
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Na pedig ez nem is mai adat...

2010. ápr. 16. 10:50
 19/25 anonim ***** válasza:
Hát igen, a járadék (ami az én nemzetközi eredményem volt, azért nem jár járadék...). Szóval nem kell őket sajnálni, egyébként van köztük olyan, aki elvégez egy egyetemet, főiskolát, akár Magyarországon, akár külföldön. Szóval a járadék mellett ő max. azért dolgozik, hogy ne unatkozzon, ne lustuljon el, mert kétlem, hogy arra a pénzre akkor ilyen feltételekkel szüksége van.
2010. ápr. 16. 10:53
 20/25 anonim ***** válasza:
Farkas Pétert mikor letartóztatták, tőle megvonták(joggal) a járadékot. Ő havi 200ezret kapott.
2010. ápr. 16. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!