Szerintetek ez rendben vagy így? Ma este egy aranyérmes olimpiai bajnok szolgált ki egy budapesti kocsmában.
Figyelt kérdés
és nem csak poénból ugrott be egy napra, hanem ebből tartja el a családját. így van, beszélgettem is vele erről... szomorú? igazságtalan? ez mégis kinek a hibája?2010. ápr. 15. 23:40
1/25 anonim válasza:
Örüljön hogy van munkája. Minden tiszteletem az olimpiai bajnokoknak, de most az állam tartsa el minden olimpiai bajnok családját? Biztos kaptak szép kis jutalmat, amit meg is érdemeltek, de az a pénz elfogy. Régen még szerintem annyi támogatást se kaptak az államtól a sportolók mint most.
3/25 anonim válasza:
Inkább tartsa így el magát mint hogy én tartsam el.
4/25 anonim válasza:
Nincs olyan sok olimpiai bajnokunk, és nem is a családját kell eltartanunk, hanem valamiféle fizetést adnunk neki a teljesítményéjért. Amúgy nem érdekel a sport, az olimpiát se szoktam nézni, de azért mennyivel jobban esne ha hallanánk hogy mennyi-mennyi aranyérmesünk lett. Ez azért büszkeséggel tölti el az embereket, még ha nem is a saját sikerükre lehetnek büszkék. De azért lenne legalább egy kicsi "igen mi magyarok most is megmutattuk, hogy mi vagyunk a legnagyobb királyok" érzés.
5/25 anonim válasza:
Sokkal nagyobb büszkeséggel töltene el ha a Magyar autóipart indítanák újra.
6/25 anonim válasza:
Ja és mellékesen, talán még népgazdaságilag is hasznosabb lenne...
7/25 anonim válasza:
Az rendben van amit az autóipar kapcsán mondasz, de most nem arról volt szó, hogy mi a fontosabb mert az egyértelmű, és akkor igazat adok neked, hanem az hogy minek kellene lennie. És szerintem az is hozzátartozik, hogy lehetne autó iparunk, - de mondom nem ez volt a kérdés - és az is hozzátartozik hogy a sportolóinkat támogatjuk, ha már hazánk jó hírét öregbítik. Az más hogy erre nincs pénz, de attól még ez nincs rendben így.
8/25 anonim válasza:
Miért, te azt gondoltad, hogy a sportolók csak sportolnak? Ő ezt csinálja, és ha nem ő a tulaj, valószínűleg örül, hogy van munkája, akár ha ez is. Attól, hogy bajnok, még nem lesz kivételezett helyzetben munka terén, és ne is legyen.
10/25 anonim válasza:
Pénz lenne mindkettőre hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!