Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit csinál a Fidesz hogy ha a...

Mit csinál a Fidesz hogy ha a emberek a megszorításokat nem bírják lenyelni, és kiabálják a parlament előtt sok ezren hogy " Orbán takarodj, vidd az összes haverod"?

Figyelt kérdés
Lövetni fognak, vagy behívják az Eu csendőrséget? Hány szemet lövetnek ki?
2010. ápr. 15. 23:07
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
61%

Itt nem kell megszorítás csak átcsoportosítás. Ez egy rendkívül gazdag ország, ha kicsit kevesebbet lopnának el már minden ki lenne fizetve.

Én is ezt osztom. Minden meg van, hogy ellegyünk. Én sok országba voltam, valahol csak hegyek voltak, valahol csak sivatag, de az emberek ott is feltalálták magukat. A magyarok néha elfaszulnak.

2010. ápr. 15. 23:58
 32/41 anonim ***** válasza:
3.000.000 - olvastad rendesen a cikket? vágod hogy ez egy 2007-es tanulmány amit 2008-ban adtak ki? 2010-et írunk. Mellesleg sosem volt Mo-on 3.000.000 ember az éhhalál szélén.
2010. ápr. 15. 23:59
 33/41 A kérdező kommentje:

3.000.000 - olvastad rendesen a cikket? vágod hogy ez egy 2007-es tanulmány amit 2008-ban adtak ki? 2010-et írunk. Mellesleg sosem volt Mo-on 3.000.000 ember az éhhalál szélén.

Most mond meg! Van értelme hogy kötekedsz?

Ma akkor még többen vannak, kb ennyi.

A lényegen nem változtat 1-2-300e ember.

Neked nem mond semmit az hogy hivatalos felmérés, Euro Astra? Nem én találom ki, hanem ezek a hivatalos statisztikai adatok.

De nem csak arról van szóhogy éhen halni, mert egy családnak lakni is kell tisztálkodni, iskolába járni.

Ha bár mit kiveszel, rohamos a leépülés.

De nem akarok szociológiai tanulmányokat írni!

2010. ápr. 16. 00:06
 34/41 anonim ***** válasza:
63%

Orbán takarodj!!

Orbán Viktor mondjon le!!!

2010. ápr. 16. 00:12
 35/41 A kérdező kommentje:

Itt nem kell megszorítás csak átcsoportosítás. Ez egy rendkívül gazdag ország, ha kicsit kevesebbet lopnának el már minden ki lenne fizetve.

Hiába írok, valahogy nem érted!

Nem az a sok, amit a politikusaink kapnak " az lopikula"

Hanem amekkora kárt okoznak gazdaságilag a korrupcióval.

Ha adnak a multiknak kedvezmény, adó megkerülést, alacsony minimálbért!

És pontosan akikkel együtt korrumpálódtak, most azok ellen kellene fordúlniuk, hogy nem keljen az embereket sanyargatni.

Fogod?

2010. ápr. 16. 00:12
 36/41 anonim ***** válasza:
22%

Euro Astra szerintem külfüldi intézet.

A jobbik meg többször kijelentette, hogy szar a külföldre, nem érdekli, hogy mit mondanak rólunk. Akkor most miért hivatkozik rájuk?

2010. ápr. 16. 00:13
 37/41 anonim ***** válasza:
Szerintem nem a Magyarok faszulnak el, de elég nehéz úgy megélni hogy minden megtermelt forintodból ellopnak 99fillért.
2010. ápr. 16. 00:24
 38/41 anonim ***** válasza:

"Mellesleg sosem volt Mo-on 3.000.000 ember az éhhalál szélén."

Annyi ma is van. Nem csak azt kell oda sorolni aki már éhenhalt vagy hajléktalanként megfagyott hanem mindazokat akik éheznek és közel állnak ehhez.

2010. ápr. 16. 00:26
 39/41 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell mindig szarni mindentől, mikor én fiatalabb voltam mindig volt pénz bulira, erre-arra, most is elvagyok. Lazán gyerekek, mert egy életek van.
2010. ápr. 16. 00:29
 40/41 anonim ***** válasza:
0%
életetek, csak egy kicsit gyors volta;)
2010. ápr. 16. 00:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!