Mit csinál a Fidesz hogy ha a emberek a megszorításokat nem bírják lenyelni, és kiabálják a parlament előtt sok ezren hogy " Orbán takarodj, vidd az összes haverod"?
Ezt bírom az ostoba jobbikos kérdezőkbe. mert nem a barom vona nyert, már rögtön polgárháborút jósolnak. Tudod mi lesz mgb@sszák a b@zik a vonát meg a gárdát, ha a parlament elé vonulnak Orbánozni és a zsidók hugy@zzák tarkón a majmokat utána.
Te ennyire ostoba vagy?
Nem látod hogy mifelé haladunk?
Nincs pízzz, és már nem adnak kölcsön sem, mert nincs rá fedezet! Akik meg dolgoznak azoknak egy jelentős része, nem keres annyit hogy ha elvesznek belőle akkor megéljen!
Nehéz a felsogásod?
"Jah, még valami: Ezt utálom a jobbikosokban:
-aki nincs velünk, az ellenünk van
-akinek eltér a véleménye azt lehülyézzük"
Ha valaki utálja a rendőröket csak Jobbikos lehet? Akkor minden cigány is egyben Jobbikos? D
"de nekik remélhetőleg lesz bátorságuk végigvinni a szügséges reformokat.. még ha most sok embernek fáj is.. "
Reformok? Ez ilyen divatszó gondolom. Inkább kormányozni kéne, nem reformozni. Mert a reform ez már sajnos ezt jelenti: pénzelvonás. Szegény ember már egésznap dolgozik, és még mindig ez van: reform. Na de tényleg, miért kell reform? Hogy csökkenjen a hiány? Abba beledöglünk.
Egyébként pedig, pont hogy Gyurcsánynak is volt egy ilyen mondása, hogy bár sokan nem szeretik, de ő azért véghezviszi a dolgot, mert szerinte erre van szükség. (Szükség k-val van, nem g-vel. Én is sok helyesírási hibát vétek, nem fikázásból mondom, csak próbáljunk meg odafigyelni!) Na de ez egyáltalán nem demokratikus. Ezidáig mindig a politikusok mondták meg hogy mire van szükség, és lám mi lett a vége.
A Magyar Szociális Fórum - Szociális Kerekasztal az alábbi következtetéseket vonja le a kialakult helyzetből:
1. A társadalom több mint egyharmadát (létminimum alatt és mélyszegénységben élők) sújtó létbizonytalanság miatt hazánkban súlyos testi, szellemi és érzelmi leépülés tapasztalható.
Nem a levegőbe beszélek, csak sok az agyhalott aki valahogy nem látja hogy mifelé haladunk!
Ha ők mondták, akkor biztos így van, nem kételkedem.
Ezek szerint szerencsés környéken lakom, és szerencsés ismerőseim vannak.
Pedig 1:3 az esélye annak, hogy én is mélyszegénységben születhettem bolna.
Ha ők mondták, akkor biztos így van, nem kételkedem.
Ezek szerint szerencsés környéken lakom, és szerencsés ismerőseim vannak.
Pedig 1:3 az esélye annak, hogy én is mélyszegénységben születhettem bolna.
Az a baj, hogy koncentrálódik, az az nem képes feloldódni valamilyen sznten és meg kövűl a szegénység.
Ahol vegyes a lakosság, ott inkább hullámok vannak, van néhány jobb és roszabb év, de valahogy mindíg van egy szint ami megmarad.
De az ország keleti részén pontosan az egy harmadán meg van kövűlve, és most a nyugati oldala is szegényedik elfelé.
Komoly katasztrófa elé nézünk, és min ez a korrupció miatt. Mert már eladták az országot, és kiszolgáltatták az embereket.
Lehet hogy Orbán sokkal humánusabb és közel nem lopott annyit mint Gyurcsaány, de ez nem fogja megmenteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!