Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi lesz 10 év múlva a mai...

Mi lesz 10 év múlva a mai tizenévesekkel?

Figyelt kérdés

Nem tudnak fát hasogatni, földet művelni csak lopni a napot.

Régen ez nem így volt. A mai fiatalokban nincsenek meg az alapvető túlélési ösztönök. Elkényelmesedtek.

2016. júl. 16. 13:02
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Kérdező, nekem kifejezetten szimpatikus az a kép. Nem akarlak gyanúsítgatni rasszizmussal meg ilyenekkel, úgyhogy légyszi tisztázd le, hogy mi bajod vele.

A kérdésre válaszolva, én especiel egyetemet végzett, külföldön is tapasztalatot szerzett tanár akarok lenni, de gyanítom elég sok informatikus is lesz... nah. Ezeket a (földmúvelő) munkákat szerintem sokan gépekkel helyettesítik majd és inkább azokat tervezik meg vezetik, minthogy "kézzel" dolgozzanak a földeken. Azzal, hogy neked ez tetszik, nincs semmi baj, sőt, valahol egyedi, csak ne legyen baj az, ha a többség más szakmában képzeli el a jövőjét.

16/L

2016. júl. 18. 01:24
 32/36 A kérdező kommentje:

Reméljük nem leszel az áldozata. ;D ;D :D

2016. júl. 18. 04:40
 33/36 anonim ***** válasza:
Lehet, sötét vagyok, de hogy lennék már az áldozata? :D
2016. júl. 18. 08:40
 34/36 anonim ***** válasza:
A főd alatt lesznek az aranylövéstől...
2016. júl. 22. 09:56
 35/36 anonim ***** válasza:
100%

Nem a mai tizenévesek lesznek gondban hanem azok akik nem vették észre hogy 21. század van és nincs szükség fát hasogatni meg földet művelni.

Valami azt sugallja rólad hogy nem igen láttál még világot, vagy csak túl sok scifit nézel. :)

2016. szept. 3. 14:25
 36/36 anonim ***** válasza:
100%

Szükség van fahasogatásra és földművelésre. De jó páran (mint a kérdező) még mindig azt hiszi, hogy a földművelés azon a szinten tart, hogy a görbehátú asszonyok kint dolgoznak a földeken.

Nem veszi számításba azt, hogy ma egy ember a megfelelő tudással és technikai háttérrel akár több tízezer ember élelmét tudja megtermelni. Egyetlen egy ember.

2016. szept. 3. 16:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!