Mi lesz 10 év múlva a mai tizenévesekkel?
Figyelt kérdés
Nem tudnak fát hasogatni, földet művelni csak lopni a napot.
Régen ez nem így volt. A mai fiatalokban nincsenek meg az alapvető túlélési ösztönök. Elkényelmesedtek.
2016. júl. 16. 13:02
11/36 A kérdező kommentje:
Hát, azért azt nem hiszem. :)
Nekem van egy bizonyos "szélsőséges" identitásom.
Tradicionális értékeket képviselek.
És én ezt sem akarom elfogadni:
2016. júl. 16. 13:31
12/36 anonim válasza:
Kérdező, anyád kiabál, hogy menjél, kapáld be a krumplit a kertben!
Ide hallom, hogy kiabál, szaladj!
Nem baj, hogy szakad az eső, te kemény gyerek vagy!
13/36 A kérdező kommentje:
Én ki is mennék...a sok elkényeztetett, kiszolgáltatott métellyel ellentétben. ;)
2016. júl. 16. 13:49
14/36 anonim válasza:
Trollszaga van ennek a kérdésnek, de nagyon!
15/36 anonim válasza:
Na! Mondom én, hogy keminy vagy!
Igazi tesztó titán!
16/36 anonim válasza:
Van 15 erdei köb nyárfám már felvágtam csak hasogatni kell jöhetsz segíteni . Nyugi megtanítalak fát hasogatni ne aggódj. És mielőtt megrémülnél van egy 6 tonnás hasítógépem de jól jönne a segítség mert még azzal sokáig tart. Jövő héten már jóidőt mond jöhetsz.
17/36 anonim válasza:
Mi lett az előző generációk rockereiből, punkereiből, emósaiból? Ők is felnőttek és normális életet élnek. A mostani fiatalokkal sem lesz ez másképp.
18/36 anonim válasza:
#11 Mi nem tetszik neked ezen a képen?
19/36 anonim válasza:
Kutyát nem érdekli a földművelés és a fahasogatás. A földet művelje az, akinek az a szakmája vagy a hobbija, fűteni meg már szinte sehol nem fűtenek fával. Ez már nem kell a túléléshez, nem a középkorban élünk.
20/36 anonim válasza:
Nem tudom, mi a baj a képpel, a földön különböző nemzetiéségek élnek, különböző bőrszínnel. Több a nem fehér ember, mint a fehér, remélem, ezt tudod. A fekete és az ázsaiai is ugyanolyan ember mint te. Egyébként miért kéne mindenkinek földet művelni? Aki nem fizikai munkát végez, az nem is munka szerinted? Amúgy valószínűleg a mai tizenévesekben is vannak túlélő ösztönök, ahogy mindenkiben. Ezeknek semmi közük a munkavégzéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!