Dunaújvárosba még egy választókörzetet sem tudott a Jobbik megnyerni, így hogy akar egy egész országot 2 év múlva?
Sehogy. A Jobbik egy vicc. Akkora hangjuk van, mint az LMP-nek.
ha megmaradnak radikálisnak és folyamatosan rendbontó tüntetéseket szerveznek a Fidesz ellen, ahogy tették az MSZP-vel 2006-2010 között, akkor sokkal előrébb járnának már most.
1, Van benne valami.
2, Na ez az, ha 1000 ember nem akkor hogy több millió?! Tudod mindig a kicsiknél kell kezdeni, sok kicsi sokra megy!
5, Szóval azért nem nyertek mert "noname"? Aki Jobbikos de akármelyik párt szimpatizánsáról lehet szó az elmegy szavazni arra akit megbízott a pártja! Mert ha a pártjában hisz akkor hisz a jelöltben is! Változást akar.
Amúgy nem értem a logikád, országos választáson nem nevekre szavazol hanem PÁRTRA. Csak mellékesen szavazol arra hogy ki legyen a választókerületed országgyűlési képviselője.
Akarni hogyne akarnának. Én is akartam 4 évesen egy űrhajót, aztán valamiért nem lett belőle semmi, csak álmodozás maradt.
Na, kb. ilyen a Jobbik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!