Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobbikosok mit gondoltok erről?

Jobbikosok mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Máris eljött az ideje az egymás fúrásának-faragásának a Jobbikban. Mert ugye, milyen jogon ül majd ott a parlamentben Pörzse Sándor, aki az első kerületben kemény 6,95 százalékot ért el, Hegedűs Lórántné a belvárosi 6,36 eredményével, az újbudai választókerületekben Novák Előd 7,78, Dúró Dóra 6,55, Szabó Gábor 7,86 százalékával? Őket még a lesajnált LMP-sek is tönkreverték, esélyük sem volt arra, hogy a második fordulóban elinduljanak. Ettől függetlenül belőlük biztosan parlamenti képviselők lesznek, hiszen országos, vagy területi listáról a parlamentbe kerülhetnek. De sok vidéki 20-30 százalékot elért, 2-3. helyen a második körbe fordult radikálisoknak nem lesz esélye a parlamentbe kerülsére. Nekik csak nagyon sokat kellett dolgozni, hogy kikaparják a gesztenyét a budapesti embereknek, hozzák a töredékszavazatokat, a négyéves parlamenti hőzöngésre. Ők a nemzeti radikalizmus zongoracipelői. A Jobbik "arcainak", "megmondóembereinek" most jön majd a neheze: a "hordárok" szemébe kell nézni és el kell magyarázni a helyzetet. Hogy ezentúl ők "magunkfajták" maradnak-e, vagy "magukfajtákká" válnak, rövid időn belül kiderül.

[jobbklikk.hu]

2010. ápr. 15. 21:56
1 2 3
 11/22 BlackSword ***** válasza:
Milyen választás lesz jövőre... én még abban sem vagyok biztos, hogy 4 év múlva lesz...
2010. ápr. 15. 22:20
 12/22 anonim ***** válasza:

@22:04 én nem beszélek semmiről, csak bemásoltam egy rövid bejegyzést, ott lent van a forrás. Amúgy, ha azt a 15%ot komolyan gondolod, akkor nagyon elvakult jobbikos vagy...

Linkeld már be, mert nekem az az érzésem hogy hazudsz ahogy Orbán!

Az lehet hogy a számok élesek, de a szöveg a tied.

És nem 15, hanem 17% de nem is ez a lényeg.

Te azt gondolod hogy a sok hazugságot megint lenyelik az emberek, ahogy Gyurcsány esetében?

Itt nem a % ok számítanak, hanem az hogy hatalmas megszorításokat akar a Fidesz csinálni, amit már elkezdett kiszivárogtatni a cseléd médiával.

Az embereket nem érdekli hogy hány % lék. És Orbán azzal hogy kordont bontott, ócsárolta, antidemokratikusnak, nem Eu snak nevezte Gyurcsányt, megalapozta a saját bukását. Nem értem hogy miről beszélsz, hogy gondolkodhatsz ennyire ostobán és fanatikusan.

Ha nem Jobbikos lennék ez akkor is kiverné a szemem.

2010. ápr. 15. 22:23
 13/22 anonim ***** válasza:
45%

Én azt gondolom Jobbikosként, h mind nagyon jól tudták, hogy ez lesz. Pesten nincs erős bázisa a Jobbiknak, ez nyilvánvaló volt. A Jobbik fő arcai mégis meg merték mérettetni magukat itt, a legrosszabb helyeken is, egyrészt ez azt jelenti, hogy van bennük kurázsi, nem úgy, mint a többi pártban, akik tudják, h leégnének, ezért nem mernek kiállni, viszont van egy sokkal fontosabb oka, hogy ezt tették.

Mint mondtam, Pesten gyenge a Jobbik. Ha csak úgy valakit odaraktak volna, aki nem ismerős nem sokan szavaztak vna rá. Hogy innen, a leggyengébb helyről is a legtöbb szavazatot hozzák el, ahhoz a párt legnagyobb, leghíresebb, legkomolyabb arcai kellettek.

Ózdon mindegy, hogy ki a jelölt, ott úgyis rájuk szavaznak az emberek. Pestre viszont szimpatikus, komoly, ismert arcok kellettek.

Úgyhogy amíg ti mind azt hiszitek, ez mekkora beégés volt, addig az az igazság, h a Jobbik mér megint okosabb volt minndannyiótoknál, és úgy általában a többi pártnál.

2010. ápr. 15. 22:23
 14/22 anonim ***** válasza:

Nem lesz jövőre választás csak négy év múlva. A jobbik addigra legyengül az mszp egy kicsit erősödik, de a fidesz nyer megint.

Te szerencsétlen ostoba hülye!

Egy halvány indoklást írnál, hohy még is!

Mitől erősödne a Fidesz, mikor most dől be az ország!!

És mitől gyengűlne a Jobbik, mikor csak azt kell követni szisztematikusan amit eddig mondott!

Miért vagy annyira anyab@szó higy nem indokolsz?

2010. ápr. 15. 22:25
 15/22 anonim ***** válasza:

Én azt gondolom Jobbikosként, h mind nagyon jól tudták, hogy ez lesz. Pesten nincs erős bázisa a Jobbiknak, ez nyilvánvaló volt.

A kérdező azt nem érti, hogy mind Pörzse mint Vona, több ezer lakossági fórumon volt. És lehet hogy az a vidéki pontosan azért kapott 30% ot, mert 2× is lennt voltak.

És nem a semmiért ülnek be a parlamentbe.

Jahh, a BP ek!

Tetü egy banda, a baliberális felfogásukkal.

De most, ami most jön, ők is Orbán vérét fogják követelni, mert a Bokros, vagy a Bajnai csomag semmi volt ahoz amit most Orbántol kap az ország.

2010. ápr. 15. 22:30
 16/22 anonim ***** válasza:
62%

A Fidesz a 2/3 miatt lesz erős.Minden az ő kezükben lesz.A Jobbik pedig semmit nem fog -szerencsére- megvalósítani az óhajaiból.

Most ugyan nem hisztek ebben,de meglátjátok egy év múlva,hogy kinek volt igaza.

2010. ápr. 15. 22:30
 17/22 A kérdező kommentje:

"Linkeld már be, mert nekem az az érzésem hogy hazudsz ahogy Orbán!

Az lehet hogy a számok élesek, de a szöveg a tied."

Te teljesen beteg vagy, sajnállak téged :) Ha ott van lent a link akkor minek linkeljem be? beírod a böngészőbe, hogy jobbklikk.hu és az első bejegyzés, ha ez ennyire megerőltető neked, akkor élj továbbra is abban a tudatban, hogy hazudtam :D

2010. ápr. 15. 22:34
 18/22 anonim ***** válasza:
Le lehet pontozni ha fáj az igazság, de attól még igazam van:D
2010. ápr. 15. 22:34
 19/22 anonim ***** válasza:

A Fidesz a 2/3 miatt lesz erős.Minden az ő kezükben lesz.A Jobbik pedig semmit nem fog -szerencsére- megvalósítani az óhajaiból.

Most ugyan nem hisztek ebben,de meglátjátok egy év múlva,hogy kinek volt igaza.

Én nem tudom hogy valaki hogy nem képes gondolkodni!

Mit csinál a 2/3 al, ha az utcára mennek az emberek?

Közéjük lövet, mert neki 2/3 a van? Vagy mit?

Próbáld már felfogni, 3000000 ember a létminimum alatt él, és még 2-2,5 millió, a határán. 400e meber kerülhet pillanatok alatt az utcára. A munkanélküliség " a valós és nem a regisztrált" 20-25% között van, és a megszorítás oda ver mégjobban!

Szociális bombán ülünk, és az állam a csődbe, nem a szélén, hanem benne. Már nem lehet akkorát szorítani hogy értsd, amekkora kellene hogy a mai adósság mellet egy újat adjon az IMF!

Kezded kapisgálni?

2010. ápr. 15. 22:36
 20/22 anonim ***** válasza:

Te teljesen beteg vagy, sajnállak téged :) Ha ott van lent a link akkor minek linkeljem be? beírod a böngészőbe, hogy jobbklikk.hu és az első bejegyzés, ha ez ennyire megerőltető neked, akkor élj továbbra is abban a tudatban, hogy hazudtam :D

Te analfabéta senki, az nem egy link!

Az oda be van gépelve. Ráadásul hogy! "[jobbklikk.hu]"

Az az, vagy hazudsz, és szerintem ez a lheteséges.

Vagy annyira ostoba vagy hogy nem tudsz egy linket bemásolni. Az meg hogy te állítasz valamit és én keresgessem a linket, egyszerűen nevetséges.

Mekkora egy faszpó hazug vagy, és az csak jellemző hogy miként kezeled ha lebuksz!

2010. ápr. 15. 22:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!