Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Vona antikommunista, akkor...

Ha Vona antikommunista, akkor miért kért fel egy volt kommunista (ex mszmp-s) a pénzügyminiszter jelöltjüknek?

Figyelt kérdés
Én ezt nem tudom felfogni, hogyan lehetséges..
2010. ápr. 15. 15:18
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:

"HA VALAKI ELVÉGZETT EGY KÖZGÁZ SULIT AKKOR

MÁR SOROZTÁK IS BE A PÁRTBA "

lám édesanyámat sem sorozták be anno.

2010. ápr. 15. 15:47
 32/46 A kérdező kommentje:
amugy tökmindegy ki van hatalmon, aki tud boldogulni az bárkinél tud, de aki sügér az sem lesz gazdagabb akármilyen (mszp fidesz jobbik) kormány alatt sem. a csodát persze lehet várni...
2010. ápr. 15. 15:49
 33/46 anonim ***** válasza:
Kérdező szerintem te most állj fel a fotelból és gyorsan kommunistázd le a nagyszüleid...
2010. ápr. 15. 15:50
 34/46 anonim ***** válasza:

amugy tökmindegy ki van hatalmon, aki tud boldogulni az bárkinél tud, de aki sügér az sem lesz gazdagabb akármilyen (mszp fidesz jobbik) kormány alatt sem. a csodát persze lehet várni...

Te mekkora egy ostoba bunkó vagy!

Ezt azoknak a KKv knak magyarázd el, akiknek a felére eset a forgalmuk vagy a megrendelésük.

Tudod púpocska, ebben az országban a munkaadók és vállalók 80% a a KKV k adják!

2010. ápr. 15. 15:54
 35/46 A kérdező kommentje:

"Ezt azoknak a KKv knak magyarázd el, akiknek a felére eset a forgalmuk vagy a megrendelésük.

Tudod púpocska, ebben az országban a munkaadók és vállalók 80% a a KKV k adják!"

nem esett volna le világválság van.

2010. ápr. 15. 15:56
 36/46 anonim ***** válasza:
100%

Ha az MSZP alkalmazza: rohadt komcsi.

Ha a Jobbik, jó szakember.

2010. ápr. 15. 16:01
 37/46 A kérdező kommentje:

"Ha az MSZP alkalmazza: rohadt komcsi.

Ha a Jobbik, jó szakember."

egy igaz magyarázat.

2010. ápr. 15. 16:09
 38/46 anonim ***** válasza:
Teljesen felesleges volt kérdezned. Más véleményére úgyse vagy kíváncsi, neked csak az a jó válasz amit hallani akarsz.
2010. ápr. 15. 16:20
 39/46 A kérdező kommentje:
az igazságot szerettem volna hallani
2010. ápr. 15. 16:28
 40/46 anonim ***** válasza:
Na akkor kifejtem én azt, amit a kérdező nem tudott: Lehet, hogy sok párttagvolt 90 előtt, mert esetleg sokat csesztették, hogy lépjen be a pártba, vagy úgy könnyebben meg tudott élni, holott nem volt kommunista. Viszont Nyikos nem egy egyszerű párttag volt, hanem az APEH jogelődjének volt az elnöke 77től 81ig. Ilyen magas tisztségbe, csak a legelkötelezettebbek, tehát igaz kommunisták, az igazi nagy gazemberek juthattak. A Jobbik pedig új, tiszta erőként állítja be magát, mikor a legfelsőbb köreiben ilyen ember van. És kerestem már sokat, de nem találtam semmilyen nyilatkozatot ezzel kapcsolatban, ami magyarázná, indokolná, hogy miért is kellett ezt így...
2010. ápr. 15. 16:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!