Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért kínozza, dolgoztatja...

Miért kínozza, dolgoztatja halálra Orbán az idős, beteg embereket? Miért kell ezt csinálnia?

Figyelt kérdés

Nem elég az, hogy 250 ezer külföldi munkást csábít ide Viktor, hanem megrokkant, beteg embereket dolgoztat halálra éhbérért (27ezerért)...

[link]

2016. júl. 11. 18:12
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Kérdésemre válaszolj az idős, betegek foglalkoztatásáról!

Nem kaptam választ a kérdésre, hogy neked akkor ez miért is jó!

2016. júl. 11. 21:55
 12/17 anonim ***** válasza:
22%
ja a hazugsággyártásodra gondolsz? a közmunkára aminek 51 ezer forint a bére és általában ló*** se csinálnak rajta az emberek akkora a hajtás?
2016. júl. 11. 22:00
 13/17 anonim ***** válasza:
51%
na mi van kérdező? már csak a privát üzenetben való személyeskedésre futja? igenis hazudtál méghozzá nagyon csúnyán :)
2016. júl. 11. 22:06
 14/17 anonim ***** válasza:
36% borzasztó a szociális érzékenységed hiánya, ez a rossz ember ismérve.
2016. júl. 12. 07:28
 15/17 anonim ***** válasza:
lassan a "gazdagokkal" kellene szociálisan érzékenynek lenni, annyit akartok elvenni
2016. júl. 12. 10:56
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
biztosan en vagyok hulye de egyszeruen nem ertem hogy jon a tortenethez ahol a nenit a lanya apolta aztan a korhazban egy hetig normalis ellatas utan hunyt el, a kerdes hogy kinozza es dolgoztatja az oreg beteg embereket az Orban? mi koze a ket dolognak egymashoz? Egyaltalan ennek a betegnek a halala hogyan kapcsolodik valami fellabu ember munkara kenyszeritesehez? mi ez a zavaros eszmefuttatas?
2016. júl. 13. 11:49
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Én még emlékszem, hogy az átkosban szociális foglalkoztatók voltak a rokkant és különbözőféleképpen fogyatékos embereknek. És panaszkodtak, akik nem tudtak bekerülni, mert szerettek volna másokkal együtt lenni.

Manapság meg nem kell harcolni érte, sőt még pénzt is kapnak. Persze nem is ők tették fel a kérdést, nekik biztos, hogy jobb, mint otthon egyedül lenni.

Akármilyen megrokkant, idős, tartósan beteg embernek csak jót tesz, ha hasznosnak érezheti magát, ha van egy hely, ahol szükség van, várják, hogy menjen.

Az a kínzás, ha otthon kell lenni, és nincs rendszeres mindennapi, másoknak is hasznos elfoglaltság.

2016. júl. 14. 04:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!