Miért kínozza, dolgoztatja halálra Orbán az idős, beteg embereket? Miért kell ezt csinálnia?
Nem elég az, hogy 250 ezer külföldi munkást csábít ide Viktor, hanem megrokkant, beteg embereket dolgoztat halálra éhbérért (27ezerért)...
Ez tényleg egy szomorú történet. Viszont a lényeget nem értem. Mit akart ezzel mondani? Mire aart kilyukadni? A személyes történetéből az jön le, hogy rossz volt kórházba vinnie az anyukáját, mert nem lehetett mellette. Vagy nem? Vagy az volt a jó? Valaki világosítson fel légyszi :D
A kérdésed meg még inkább összezavart. Hogy jönnek ide a külföldi munkások? Meg hogy halálra dolgoztatják az embereket. Jajj de össze lettem zavarva :(
Ez a téma, kérdés szoros kapcsolatban van a munkával, egészségüggyel!
Nem külföldi munkásokat és beteg embereket kellene dolgoztatni ennek a tetves, marha kormánynak, hanem tanult, egészséges embereket kéne foglalkoztatni, a beteg, idős, rokkant embereket meg hagynák már végre békén!
Külföldi munkaerőből meg nem kérünk!
Mit nem lehet ezen érteni?
, ""a másik, meg ha tolószékes, amputált lábú, mentálisan beteg ember lennél, kapnád a rokkantságit, te örülnél, ha éhbérért, havi 27 ezerért, napi 6 órában, behívnánakl dolgozni közmunkára,""
Hol olvastad azt a hülyeséget, hogy a félábúakat - tolószékeseket behívják közmunkára????
Egyébként pedig a közmunka nem kötelező senkinek- a felajánlott munkát nem köteles elfogadni az illetőnek.
Itt a válasz:
Ez a fidesz módszer, kiirtani a rászorulókat, ne kelljen őket fizetni. Kell a pénzünk az unokatesó haveroknak.
"Nem elég az, hogy 250 ezer külföldi munkást csábít ide Viktor"
érdekes, mert a migrik meg nagy kedvenceitek voltak...
A cikk már megint egy demagóg, érzelmekre hatni próbáló "független" iromány. Független a valóságtól.
"Meg akarják szüntetni az ápolási, elfekvő egységeket a kórházakban, a kiszolgáltatott, szenvedő, haldokló betegeket a szociális szférába akarják irányítani, illetve az otthon ápolást szorgalmazzák."
Ez azért van, mert a kórházak jelenleg a minél több betegéjszakában érdekeltek, amikor a beteg csak elvan, ugyanis a kvóta ugyan úgy jár.
Ilyen ez amikor a pénzügyi hatékonyság és nem az ellátás színvonala az első... Ideje is volt megszüntetni.
36%-os, már megint itt vagy?
Ki mondta neked, hogy én "migrénsimogató" vagyok?
Mondtam neked egy szóval ilyet?
Attól, hogy nem értek egyet Orbánékkal, már egy tetves "terroristapárti mocskos ballibsi" vagyok?
Nem unod már ezt a provokációt?
Nekem te csak ne gyere azzal, hogy én provokálok, mert nem provokáltam, csak egy kérdést tettem fel!
És sok igazság van abban, amit a cikkben írnak, mert nem csak olvasom és hallom, hanem látom is, milyen állapotok uralkodnak az egészségügyben!
Szerinted akkor Sándor Mária esete csak színjáték, uszítás a kormány ellen?
Ha így fel vannak háborodva az egészségügyben és az oktatásban dolgozók, annak okai vannak!
De nem csak a "bérről" szól az egész felháborodás!
Hanem arról, milyen körülmények között dolgoznak, mennyire megviseli őket a gondolat, hogy alig vannak otthon, ápolók helyett dolgoznak naphosszat!
Munkatársam is volt máe 2 hétig kórházban a veséjével, és ő is elmondta, mi a helyzet az egészségügyben!
Hát elszomorító, amit mondott!
Ha nem hiszed el, csak nézz szét és meglátod!
Ja, és drága 36%-os csőlátó!
Akkor mondj egy pozitív indokot, okot, miért jó az, ha beteg embereket foglalkoztatna a Fidesz?
És nem a migránsokról kérdeztem, ha állandóan csak ezt tudod mindenhol fröcsögni!
Tipikus Fidesz felfogás, demagógia!
Ezek ilyen fraudi elszólások?
nem mondtam én ezek közül egy darabot sem :DD...
ÉS igen. Sándor Mária közjátéka egy balos érzelmekre ható propaganda. Sándor Mária felemelőinek célja a fidesz ellen érzett közutálat szítása, és nem az egészségügy jobbá tétele.
A förcsögést meg te kezdeted. Emlékszel? Nemeléghogy' kezdetű kérdéssel...
Vagy csak simán xenofób vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!