Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vannak itt még olyanok, akik...

Vannak itt még olyanok, akik NEM MAGYARNAK, hanem elsősorban európainak gondolják magukat?

Figyelt kérdés

Én ilyen vagyok. Egyszerűen nem tudok azonosulni a magyar gondolkodással,egy kívülállónak érzem magam itthon...

Nem sok magyar tulajdonság van bennem,lefogadom,hogy tele vagyok külföldi ősökkel,ha esetleg fel akarnám kutatni a családfámat.... Van aki hasonlóan érez ?

2016. júl. 10. 09:17
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
79%
Nem vagyok buta, rasszista, szűklátókörű, homofób stb, tehát nem jellemző rám a magyar mentalítás, inkább értékelem a nyugati emberek gondolkodásmódját. De ha külföldön járok, és látok vmi magyart, megdobban a szívem. Mert nekem magyaro. nem azt a 10 millió magyart jelenti, akivel vagy tudok azonosulni vagy nem, hanem az otthonom, a családom, a gyerekkorom, a barátaim, ami külföldön sosem lesz meg.
2016. júl. 10. 11:21
 22/41 anonim ***** válasza:
57%

"Nem barátom,te még életedbe nem jártál az általad felsorolt országokban. Te is csak egy bérkommentelő vagy. Vagy szimplán kamus. "

Hölgyeim és uraim, egy toleráns világpolgárt olvashattunk, aki olyan sötét mint a taposott föld, és nem tartozik egyik nemzethez sem :D Ekkora kretént... :D

2016. júl. 10. 11:28
 23/41 anonim ***** válasza:
83%

Olyan, hogy "európai" olyan igazából nincs is.

Ez is olyan mint az "amerikai", valójában nem nemzetiség. Nem nemzetállam, hanem államnemzet.

Mellesleg Magyarország qrvára nem balkáni se földrajzi se kulturális értelemben, ezt pedig onnan tudom, hogy én a Balkánon nőttem fel és alátudom támasztani.

A magyarok meg hazugság, hogy nem lennének okosak, nézd csak meg mennyi Nobel-díjasunk volt.

2016. júl. 10. 11:30
 24/41 anonim ***** válasza:
0%

Európai :d n00b lol

Az igazán felvilágosultak minimum földinek tartják magukat, de inkább tejútrendszerinek, vagy akár világegyeteminek! Ki az a barom aki képes egy egyébként nem is valódi kontinensre korlátoznia magát, ahol tele van balkáni meg kelet-európai söpredékekkel?!

2016. júl. 10. 11:42
 25/41 A legböszmébb Feri ***** válasza:
90%
Én böszmének érzem magam.
2016. júl. 10. 11:44
 26/41 anonim ***** válasza:
75%
mi meg cukkernek látunk, Ferikém ! :D:D:D
2016. júl. 10. 12:11
 27/41 anonim ***** válasza:
0%
Én elsősoroban alakváltó reptilián vagyok. Utána jöhet a többi.
2016. júl. 10. 12:36
 28/41 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes,én magyarnak és európainak is tartom magam és soha nem értem azokat,akik szerint a kettő már-már kizárná egymást.Én az ilyeneket nem tudom se magyarnak,se európainak tekinteni.
2016. júl. 10. 13:30
 29/41 anonim ***** válasza:
22%

Én is pontosan ilyen vagyok.

Inkább vagyok európai, mint magyar. Idegennek érzem magam itthon.

2016. júl. 10. 14:16
 30/41 anonim ***** válasza:
90%
Idegenek és vándorok vagyunk itt a Földön.
2016. júl. 10. 14:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!