Van tippe valakinek arra, hogy a 444.hu weboldal szerkesztősége, illetve a mögötte álló személyek (elsősorban Soros György) melyik magyar politikai párt szimpatizánsai?
Miből gondolod, hogy Soros is benne van a 444-ben?
Láttad a nevét, vagy miből gondolod?
Én nem tudok arról, hogy valamelyik párthoz állna közel!
Nehogy már Gyurcsányozzatok!
Mert már nagyon unom, hogy ennyire megy a lejáratás, csak mert hitelesebbnek találjátok a Fidesz agymosó forrásait, csak mert csupa "jót" mondanak benne!
Mert egyáltalán nem hiszem el, hogy itt semmi rossz nincs ebben az országban!
A baloldal még önmagának is ellensége, ezért magukat "független ellenzékinek" nevezik.
Egyébként nagyon érdekes, hogy míg az Indexnél ez a társaság még nagyban gazdasági szakértett a riszpekt ház című sorozatban, mostanság csak demagógokra és "nézdmámitmondott" témájú dolgokra telik tőlük :/.
Bár ezért nyilván nem fizetnek a megbízók. Az olvasók többsége azt várja tőle, hogy éppen aktuálisan adjanak neki alibit, hogy a fideszgyűlölete (és a saját szerencsétlensége nem önhibája) nem alaptalan.
Az innen kikerült demagógok rendszeres részvevői a "vitáknak".
Szerintem a Fideszé.
És a Fidesz pénzeli őket, hogy a fidesznyikeknek legyen kit utálniuk, mert amíg tudnak valakit utálni, addig nem a felkent vezéreik disznóságaival foglalkoznak.
Ne, eltaláltam?
Szerintem az együtt és a dk mögül már kihátrált Soros, mivel ezek a pártok az mszp -hez hasonlóan nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket.
Soros már az lmp -t sem támogatja a hiteles liberális politika és a többé -kevésbé elfogulatlan látásmód miatt.
Tehát csak a pm maradt. Ők viszont egy az egyben átveszik a nyugati libsi dogmákat és tele vannak energiával. Szerintem náluk kell keresni a Sorospénzt!
Mert???
Talán a FIDESZ annyira "TISZTA" párt???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!