Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Pesten miért ennyire sok a...

Pesten miért ennyire sok a baloldali?

Figyelt kérdés

Gazdag balatonparti kisvárosban lakok jobboldaliak az emberek illetve többségben vannak.

Pesten viszont a baloldaliak vannak többségben. Miért? Meg miért annyira büszkék arra hogy ők pestiek és miért bunkók a legtöbben. Igen sok álltalánosítás van a kérdésben de nem fogok felsorolni 600 ezer nevet hogy asztalos jános miért balos hanem úgy nagy álltalánosságban a pestiek baloldaliak plusz nagyratartyák maguka amiért pestiek nekik minden vidéki egy ostoros bajszos paraszt aki tájszólással beszél és az rtl ből tájékozódnak a világ dolgairól felszínesek nagyképűek egyebek

Ezek az én tapasztalataim lehet hogy nem ismerek elég embert csak a nyaralók akik pestiek azok ilyenek.

2016. júl. 9. 10:47
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
100%

Én vidéki vagyok és itt is elég bunkók.

Szerintem többségben vannak mindenhol.

2016. júl. 9. 13:42
 22/49 A kérdező kommentje:
Mondjuk bban is van valami. Itt nállunk a kisvállalkozók nagyon bunkók ezek a maffia tipusok. Akik pocakos 160cm es kopasz 40 es körüliek oldalukon platimaszőke szoláriunozott ribi és lízingelt bmw kulcsa az ujján. Viszont vannak a fiatalok is fociklubbok kézi csapatok egyebek ott is van pár nagyképű de azért ők normálisak.
2016. júl. 9. 13:52
 23/49 anonim ***** válasza:
37%

Elmondom miért, bár is a tapasztalataim szerint.

Az, hogy valaki mennyire liberális vagy nem-liberális az attól függ, hogy mennyire van kapcsolatban a valósággal.

A legtöbb liberális Pesten van, itt ugyanis az emberek többsége egész nap csak otthon a panelházban van meg a munkahelyén a steril irodájában. Mivel nincs szinte semmilyen kapcsolatban a valósággal és a természettel ezért nagyon hajlamosak a liberalizmusra. Sokan a pesti panelházban egész nap fotelben gép előtt ülő tinik és huszonévesek közül teljes mértékben meg vannak róla győződve, hogy a "menekültek" mind békések és ártatlanok, alig várják, hogy ide jöjjenek dolgozni, és csak a gonosz rendőrök ártatlanul félholtra verik szegénykéket, meg azt is szentül hiszik, hogy a romák szorgalmasan dolgoznak egész nap, csak a rasszista magyarok folyton keresztbe tesznek nekik, stb. Elég megnézni, hogy a PM, Együtt és társai itt a legnépszerűbbek.

Ezután jönnek a nagyobb városok, itt ugyan nem annyira fogékonyak a liberalizmusra mint Pesten, mivel itt több kapcsolatban állnak a külvilággal, de azért akadnak itt is bőven, például Szegeden is eléggé hajlamosak a "menekült"imádásra és magyargyűlöletre.

Ezek után követik őket sorban a kisebb városok. Itt már kevesebb a liberalizmusra hajlamos ember, mivel itt közeli kapcsolatban vannak a lakosok a természettel. Errefelé már szinte mindig a liberálisokra a cigányok szavaznak. Ide legjobban talán Borsodot és Szabolcsot sorolhatnánk, ahol a magyarok körében csak elvétve találni liberálist, ahol szinte kivétel nélkül a cigányok a liberalizmus hívei.

A legutolsó a sorban pedig Vajdaság, Erdély, Felvidék stb.

Itt a liberalizmus nevű rákfene még a lakosság 0,1%-át sem fertőzte meg. Például én is vajdasági vagyok és alátudom támasztani, hogy itt még a melegek sem liberálisok (viccen kívül).

Azok az emberek akik egész nap kapcsolatban vannak a valósággal, kint vannak a természetben, a kétkezű munkás emberek. Azoknak szinte 0%-a veszi komolyan a liberalizmust.

2016. júl. 9. 13:56
 24/49 A kérdező kommentje:
Hát igen... szerintem is így van
2016. júl. 9. 14:04
 25/49 A kérdező kommentje:
Na 20% ra lepontoztak és akkor nem baloldali a gyk jah persze..
2016. júl. 9. 14:11
 26/49 A kérdező kommentje:

Egyszer feltettem azt a kérdést miért csak a baloldaliaknak lehet igaza erre ment a mosdatás hogy áá sok a jobboldali

jah persze csak véletlen mindig a baloldaluak vannak 70% on nem a jobb

2016. júl. 9. 14:12
 27/49 anonim ***** válasza:
90%

24-es válaszoló.

Egyetértek veled.

Csak a következtetésem más.

Ahol jólét van ott elterjedtebb a liberalizmus, ahol pedig nyomor van vagy szegénység, ott pedig a liberalizmus nem létezik.

Félre ne értsetek, ezzel nem azt mondom, hogy a liberalizmus okozza a jólétet (bár szerintem részben legalábbis így van), hanem fordítva. A jólét okozza a liberalizmust.

2016. júl. 9. 16:52
 28/49 A kérdező kommentje:
akkor a panelban nyomorgó munkanélküli drogos fiatalok miért liberálisak?
2016. júl. 9. 17:22
 29/49 anonim ***** válasza:
14%
Budapest a bun varosa. Egy tulmeretezett, urizalo "en vagyok a vilagkozepe" mentalitasu emberektol hemzsego hely, ami szipolyozza ki penzugyileg es minden tekintetben a videket.
2016. júl. 9. 18:18
 30/49 A kérdező kommentje:
verum
2016. júl. 9. 19:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!