Mszpsek mi lehet a pártotok kudarca? 4 év alatt elhalálozott az mszpsek nagy része?
Nagyanyádat is ennyire tiszteled?
Nagyanyám nem ostoba, fosott nyakú mint te!
De ő is nyugger. Ráadásul nem vagyok képes csak azért valakit tisztelni, mert megvénűlt. Ahoz egy kicsivel több kell!
Ugyan nem vagyok MSZPés, de azért mondom a véleményemet. Nem hiszem hogy különösebb kudarc lenne. Politikai váltógazdálkodás természetes velejárója. Inkább siker, hogy nyolc éven keresztül kormányon maradtak.
Eltelik négy év, a botrányok elfeledtetnek, kormányzó párt elveszti népszerűségét mert kénytelen lesz sok népszerűtlen intézkedést hozni. Valakinek kell majd azután is kormányozni. Vagy régi ismerősként a újra az MSZP, vagy egy új politikai erő. Számításba jöhet majd a Jobbik, bár személy szerint nem hiszem hogy parlamenti pártként képesek lesznek fokozni a népszerűségüket. Esetleg az LMP, aki egy nagy kérdőjel. Egyenlőre velük kapcsolatban bármi lehetséges, meg az ellenkezője iss.
"nem vagyok képes csak azért valakit tisztelni, mert megvénűlt. Ahoz egy kicsivel több kell!"
Akik megvénültek azok dolgoztak ebben az országban hogy legyenek iskolák azok építették a hídakat a lakóházakat hogy ne kutyaólban kelljen laknod.Azok bíztosították hogy legyen mit zabálnod legyen számítógéped telefonod.Ez pedig a megvénülésnél nem kicsivel hanem sokkal több!Te nem érdemelsz többet mint egy Etiópia szintjén levő országot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!