Akik újabban abban gondolkodnak, hogy intelligencia szinthez kéne kötni a szavazati jogot, azok ettől várnának kormányváltást?
Miért gondolják ezek azt, hogy kizárólag a buta emberek szavaznak a fideszre és a jobbikra.
Bezzeg ők jól tájékozott, értelmiségi felelős választók:
https://www.youtube.com/watch?v=GqX94CZykZo
https://www.youtube.com/watch?v=c4t--u1jg4I
Ezt igazából én sem értem.
Ha mondjuk 8 általánoshoz kötnénk a szavazati jogot, akkor annak csak az lenne az eredménye, hogy a legalább 8 általánossal rendelkezők szavaznának meg valami korrupt pártot, akik ugyanúgy szétrabolják az országot, mint az eddigiek.
Fel kéne végre fogni, hogy Magyarországon nem az emberek intelligenciájával van probléma, hanem a viselkedésükkel.
Nálunk a családban több diplomás, intelligens ember is a Fideszre szavazott, mert érzelmi alapon teszik.
És ott van anyukám, aki ismeri a helyi közszereplőket, és tudja hogy mind csontig nyaló sz.rf.sz, hogy idézzem :D Szóval ő ismeri őket és nem érdekli melyik párthoz tartoznak. Az ő véleményére adok.
Hát én sok olyan dilpmoást, akár főiskolai óraadót, aki mindent oszt ami fidesz fika, még az sem zavarja, ha 2 egymás után következő megosztás teljesen ellentmond.
A legdurvább az volt, hogy amikor még nem tudták a tűzszerészek halálának a kapcsán, hogy gond van a biztosítással, az egyik megosztotta a hírt, és kiegészítette hogy "ennek is Orbán és bandája az oka".
Ezt egy diplomás...
Szerintem 8 általánossal is lehet valaki józaneszű, és 3 diplomával is teljesen sötét.
# 8/8 Időpont ma 21:22
A biztosítást 2012-ben, Hende mondta fel, nem? Akkor ez a mondat teljesen helytálló, nem a felrobbanást okolta vityával.
Az, hogy így éri meg az államnak vagy sem, az jó kérdés, ezt sosem fogjuk megtudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!