Az idegengyűlölet tudatlanságból/intelligenciahiányból fakad?
Figyelt kérdés
2015. jún. 27. 14:34
3/42 anonim válasza:
Ez alaptermészet, hogy az ember óvatos legyen azzal, aki másmilyen, mint ő. Azért van alapja annak, hogy valóban óvatosak legyünk, vannak érdekes népségek, pl. a pirézeket biztos nem szállásolnám el!
4/42 anonim válasza:
Mindkettőből + empátia hiányából. Szerencsére vannak még értelmes emberek is, akik nem néhány idióta alapján ítélnek el egy egész népet. Ellenkező esetben a magyarokat mindhol gyűlölnék.
5/42 anonim válasza:
Az evolúcióból. Egyszerűen előnyös bizalmatlannak lenni.
6/42 anonim válasza:
Ha a folyamatos baloldali menekülősimogatásból még képesek vagyunk kiemelni az orrunkat, akkor azt látjuk, hogy a világos sehol sem szeretik az idegeneket. Ez nem intelligencia kérdése, hanem millió éves alapvető viselkedés az állatvilágban (mert ugye mi is azok vagyunk, csak már be tudunk kapcsolni egy gépet)
7/42 anonim válasza:
Előszöris kedves balozó fidesznyik, a kedvenceid inkább baloldaliak, mint az előző kormány. Csak Magyarországon még ezekkel a fogalmakkal sincsenek tisztában. Ami pedig az idegengyűlöletet illeti, külföldön nem találkoztam vele. Pedig tudták, hogy magyar vagyok. Mégis kedvesen, befogadóan bántak velem már a kezdetektől.
8/42 anonim válasza:
Nem feltétlen.
Van néhány ember ( szerencsére ebből kevés van ) aki elhiszi amit mondanak, hogy milyen rosszak.
De a többség félelemből. Keress rá hogy mi van Calais-ban. De itthon is egyre többet, már-már néhány napi rendszerességgel lázadoznak a táborokban az illegális bevándorlók. Érdekes, hogy én még ( 1-2 kivételt leszámítva ) sosem hallottam olyat, hogy jaj ezek a négerek, ezek a kínaiak, bevándorlók, külföldi tanulók, stb-k.
Ellenben az illegális bevándorlókat utálják.
9/42 anonim válasza:
Azért az más hogy az európai emberek költöznek, mert nagyon hasonló a kultúránk, ellenben egy arabbal nem nagyon tudunk mit kezdeni, mert ő olyan környezetből jött ahol a nő alsóbbrendű, és mindenki Iszlám(aki nem azt meg megbüntetik)
10/42 anonim válasza:
Mi tudtunk mit kezdeni az arabokkal. A legjobb orvosaim közülük került ki. Mind tisztelettudó és barátságos. A magyar kollégáikról ez már nem minden esetben mondható el. Néhány afrikai munkás is dolgozik erre felé. Egyikkel sincs semmi baj. Sőt, nehéz tartani velük a lépést, mert erősek és szorgalmasak. Ha baj volt, akkor azt helyiek okozták. Magyar gyerekek firkálták, szemetelték össze a lépcsőházunkat és ők is törték be az ablakot. Magyarok zaklatnak az utcán is mindig, hogy adjak pár Ft-ot vagy legalább egy Erzsébet utalványt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!