Az idegengyűlölet tudatlanságból/intelligenciahiányból fakad?
Figyelt kérdés
2015. jún. 27. 14:34
21/42 anonim válasza:
Olyan varosban elek, aminek a 30%-a bevandorlo. Szerintem SOKKAL tobbet tudok roluk, mint te.
22/42 anonim válasza:
Mikor kint pusztítanak, mosolyogva sétálj oda hozzájuk és kérdezd meg tőlük. A beledet húznák végig az utcán ezek az állatok...de legalább felébrednél csipkerózsika álmodból. Anyit megér, mert már unom ezt a demagóg hisztizést hallgatni.
23/42 anonim válasza:
nem pusztinanak itt kint, marha.
24/42 anonim válasza:
Nesze, hogy ne Kuruc infós hír legyen, bár oly mindegy, a tények azok makacs dolgok....
Marha a te le és felmenőd, veled egyetemben...Ideje lenne kijózanodni...
25/42 A kérdező kommentje:
Csak a korrektség kedvéért, megnézném, hogy nálad hány nap után pattanna el a húr, ha egy max. 800 férfőhelyes táborban 1600+ emberrel együtt kellene élned (nem beszélve arról, hogy mindezt heteken/hónapokon keresztül)..
Zárj össze így 1600 magyart pár napra és garantálom, hogy sokkal hamarabb lesz vérontás.
2015. jún. 30. 10:53
26/42 anonim válasza:
Haza kell menni! Az hogy ők rosszul érzik magukat, nem indok, hogy az utcán másokon vezessék le az indulataikat. Ha rossz kedvem van én sem borogatok kukát, meg gyújtogatok lámpákat...másrészt, ez megtörtént franciaországban, olaszországban, amerikában is, szóval a rossz körülmények, mint velős indok érvénytelen...
27/42 anonim válasza:
Egyébként meg ne mi zártuk őket be oda...ők jöttek, ennyi hely van! Lehetett választani! Vissza is lehetett volna fordulni...De ha ennyire sajnálod őket, vigyél haza vagy ötöt, nyugodtan...
28/42 anonim válasza:
"Ideje lenne kijózanodni..."
Teljesen jozan vagyok. Te nulla tapasztalattal vered magad, en meg mindenfele nacio kozott elek, raadasul sokkal jobban es boldogabban mint elotte Magyarorszagon.
29/42 anonim válasza:
Nulla tapasztalatot, nem tudom miből vontad le, gondolom vitapartnered történetesen semennyire nem ismered, mint ahogy a történéseket sem. Magamról egyébként annyit, hogy Németben éltem, és kinaikal dolgoztam együtt....szval megint besültél, kár vergődnöd.
30/42 anonim válasza:
Ne akard itt osztani az észt ("tudatlanságból/intelligenciahiányból") mert abból neked sem sok lehet...Politika helyet, maradj meg azoknál a dolgoknál amikhez értesz is, pl papircsáko hajtogatás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!