Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most akkor elvtelen vagyok?

Most akkor elvtelen vagyok?

Figyelt kérdés

Valaki ezt írta nekem magáról.:

"Kapaszkodj, de nagyon erősen: liberális vagyok, emellett ha tehetném, holnap indulnék Trianont visszafoglalni, egyébként pedig szeretem a hazámat, és pl a munkám is olyan, ami előbbre viszi egy ország működését, a köz szolgálatában állok."

"egy ország működését" - írja fent.

Melyik országét, mert sok van, így határozatlan névelővel?

Erről ki mit gondol politikailag? Köszönök minden választ!

2016. júl. 4. 01:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
45%

Nem találkoztál? Jó, akkor bemutatkozom. Én liberális vagyok, szeretem a hazámat, és ha lenne lehetőségem, harcolnék az elcsatolt területekért. Neked nyilván ez azért paradox, mert azt hiszed, az a liberális definíciója, hogy a saját országa ellen munkálkodó soros-bérenc. Javaslom, ne a TV-ből ítéld meg a liberálist a továbbiakban.

Az "egy" pedig teljesen korrekt ott ahol van, irodalmiasabb megfogalmazás és semmi több. Ne próbálj összeesküvést keresni ebben, mert nincs. Nincs köze az usához és izraelhez, nyugodj meg.

2016. júl. 4. 22:55
 12/15 anonim ***** válasza:
5%

# 10/11 Időpont ma 21:38

Nem megmondtam, hogy burkolt zsidózás? :-D Kellett nektek töröltetni.

Kérdező, arról nem mi tehetünk, hogy te ennyire korlátolt vagy. De mindenkinek jobb lenne ha kinőnéd. A világ nem egybites.

2016. júl. 4. 23:21
 13/15 A kérdező kommentje:

11.: Én őszintén írom, örültem volna, ha találkozunk, mert abban a városban, aminek a közelében élek, sok liberálissal találkoztam, mivel zömében ez az egyik uralkodó értékrend itt, de ők "magyarkodásnak" vélték a Himnuszt is.

12.: Nekem nem szimpatikus sem az USA, sem Izrael politikája és érdekeik (amelyek erősen összefonódnak). Az "egy ország", pedig lehet a Mennyeknek Országa is, tehát az illető lehet lelkipásztor, vagy pap, Isten szolgája. Ez most jutott eszembe.

2016. júl. 5. 22:20
 14/15 anonim ***** válasza:
20%

# 13/13 Időpont ma 22:20

Még mindig túlkomplikálod és mégis túlságosan leegyszerűsíted egyszerre.

Ebbe a mondatba ilyen hazaárulós maszlagot belekeverni elég komoly üldözési mániára utal.

Ami a munkája, az minden országban fontos. Ez a lényeg.

2016. júl. 5. 22:37
 15/15 A kérdező kommentje:

# 14/14 Időpont 07-05 22:37

Te írtad, hogy "hazaáruló", bevallom őszintén, ez nekem meg sem fordult a fejemben. Én legutóbb arra gondoltam, hogy az illető Isten országára gondol és akkor tényleg az van, amit írtál legutóbb.:

"Ami a munkája, az minden országban fontos. Ez a lényeg"

---------------------------------------------------------

"Ebbe a mondatba ilyen hazaárulós maszlagot belekeverni elég komoly üldözési mániára utal."

ENSZ alkalmazott is lehet, jobb lett volna, ha konkrétan leírja, mert akkor nem lenne félreérthető.

Félek, szándékosan lett az és ebben az esetben provokáció szaga van a dolognak...

2016. júl. 7. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!