Már pár napja azt hallgatjuk a jobboldaltól a melegfelvonulással kapcsolatban, hogy meztelen aberráltak seregei vonaglanak a saját testnedveikben ezen az ördögtől való undormányon. Ehhez képest most nézegettem a képeket, és úgy tűnt elég kulturáltak voltak.
Ez a kurucinfó összeállítása, ahol nyilván a legfelháborítóbbakat próbálják összeszedni, hogy hergeljék a közönségüket. Semmi olyat nem látok, ami miatt megérné nagyon felháborodni.
Jobboldaliak, mi lesz a kifogásaitokkal? "Én tökre nem gyűlölöm a melegeket, csak ezek az aberráltak ilyen meg olyan udorító dolgokat csinálnak!!!!"
Vagy ti tudtok valami olyan esetről, ami miatt továbbra is utálkozhattok?
Az előző prájdos kérdést is te írtad ki, hogy provokálhass? Unalmas ez a vasárnap mi?
2016. júl. 3. 16:53
2/19 anonim válasza:
Jobbikos vagyok, és meleg. Gyűlölöm a melegeket, legalábbis ezt mondom a haverjaimnak. Nem élném túl, ha rájönnének, hogy meleg vagyok. Az összes haverom jobbikos, mindnek szidom a melegeket, pedig én is az vagyok. Egy büdös meleg gyáva senki vagyok. Talán épp ezért is szidom annyira a melegeket.
2016. júl. 3. 16:58
3/19 anonim válasza:
Kíváncsiságból kimentem (egyedül) megnézni, az első dolog amit megláttam egy kisminkelt, szőrös férfi szilikonmellekkel tűsarkúban, majd elfogott a hányinger.
Továbbra sincs személyes problémám a melegekkel és elfogadom őket, de istenem, ha azt akarjátok hogy a társadalom normális, átlagos embereknek tartson titeket akkor mi a $z*ros f**zért kell évente egyszer nyilvánosan aberrált degenerált szexuális deviánsoknak bemutatni magatokat? Tényleg örülnék ha ezt valaki elmagyarázná anélkül hogy megbélyegezne homofóbnak.
2016. júl. 3. 16:59
4/19 anonim válasza:
Ennyire nehéz feldolgozni, hogy mindenki szarik rátok?
2016. júl. 3. 17:01
5/19 anonim válasza:
Kit érdekel a pride. De ha te akarod mutogasd magad .
2016. júl. 3. 17:12
6/19 anonim válasza:
Én idén is leszartam, pont mint tavaly, meg az előtt, meg az előtt is... Ki kéne próbálnotok.
2016. júl. 3. 17:12
7/19 anonim válasza:
"Kíváncsiságból kimentem (egyedül) megnézni"
Kíváncsiságból mi? Ha valami ronda, akkor azt nem nézegetem. ha mégis valaki ezt teszi, akkor az nem is undorodik valójában attól a dologtól.
2016. júl. 3. 17:20
8/19 anonim válasza:
Továbbra sincs személyes problémám a rockerekkel és elfogadom őket, de istenem, ha azt akarjátok hogy a társadalom normális, átlagos embereknek tartson titeket akkor mi a $z*r.*os f**.zért kell évente minden nap nyilvánosan aberrált degenerált agresszív deviánsoknak bemutatni magatokat? Tényleg örülnék ha ezt valaki elmagyarázná anélkül hogy megbélyegezne homokosnak.
2016. júl. 3. 17:20
9/19 anonim válasza:
Mert akkor már inkább meleg leszek, mint egy aberrált deviáns agresszív gyűlölködő rocker, aki pont a normális viselkedés ellen lázad, és aki szerint mindenki meleg, akinek nincs olyan ronda arca, mint neki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!