Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti, akik utáljátok a Jobbikot...

Ti, akik utáljátok a Jobbikot és fújtok rájuk, olvastátok egyáltalán a választási programjukat?

Figyelt kérdés
vagy csak az alapján ítélítek meg őket, amit az mszp és fidesz hazudozik??? Tisztában vagytok egyáltalán azzal, hogy mit szerettek volna? sztem sokan leragadtatok ott, hogy szélsőjobboldal én nem láttok mást:S
2010. ápr. 14. 16:57
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
11%
olvastam, és jót röhögtem a hülyeségeiken. terveik vagy álomszerűek, vagy gusztustalanul aljasak. nem hiszem el, h ennyi hülye van, aki rájuk szavaz. a többi sem "szent", na de ez a bagázs a legundorítóbb mind közül. főleg, h jönnek a nagy szenteskedő dumával, közben meg gyűlölködnek. kíváncsi vagyok, holnapra mi lesz a 90%-ommal.
2010. ápr. 14. 17:19
 12/23 anonim ***** válasza:
87%

Azt kéne megérteni végre, hogy a pártpreferencia szubjektív. Nyilván nem volt és nem is lesz soha olyan párt, ami az összes szavazópolgár elvárásainak eleget tesz.

Hidd el, hogy attól, hogy neked teljesen bejön a Jobbik programja, vannak emberek, akik esetleg rosszabbul járnának, ha az összes pontot megvalósítanák belőle. Ezért ő nyilván nem erre, hanem más, az ő érdekeit képviselő pártra szavaz.

Már maga a párt szó is sugallja, hogy különböző emberek pártjain állnak...

Egyszerűen nem lehet maradéktalanul eleget tenni mindenkinek.

Tehát mindenkinek magánügye a szavazati joggal rendelkezők közül, hogy kire, és miért szavaz. Egy munkás lehet, hogy a Munkáspártra szavaz, míg egy egyetemista fiatal mondjuk a Fideszre, vagy Jobbikra. Lehet, hogy az egyik téved, lehet, hogy a másik.

Amúgy az is igaz, hogy a média eltorzítva mutatja a híreket, és így nem a valóságot ismerjük meg, hanem annak egy hiteltelen másolatát. Ezzel könnyen lehet milliókat manipulálni...

Amúgy én olvastam a Jobbik programját, akárcsak a többi pártét is. Úgy gondolom, hogy 4 évente van OGY-választás, és ilyenkor rászánok egy hetet arra, hogy utánanézzek a dolgoknak, tudatos választópolgár módjára. Nem szeretem az olyanokat, akik azért szavaznak erre, vagy arra, mert "szép a plakátjuk", vagy "az ellenfele nem szimpi".

Na jól van, ennyi voltam. :)

2010. ápr. 14. 17:19
 13/23 anonim ***** válasza:
0%
persze, azért utáljuk.
2010. ápr. 14. 17:28
 14/23 anonim ***** válasza:
28%

sziasztok!

én olvastam... és a célok mind szépek és jók. csak az a baj, hogy a "b*zik, c*gányok, zsidók nem jöhetnek" hozzáállást nem tudom megemészteni. Az is bánt, hogy sokan ha meglátnak egy nagymagyarország-térképet, turulmadarat, csodaszarvast, rovásírásos szöveget, akkor egyből a jobbikra asszociálnak, mert belemosták a kampányukba. A felsőbbrendűségtudatuk és arroganciájuk, a "mindenki hülye aki mást gondol" megnyilvánulások is bökik a csőrömet. Persze ismerek rendes embereket is a szavazótáborukból, ha nekik ez belefér az értékrendjükbe, hát legyen; én nem próbálom megtéríteni őket, de akkor legyenek kedvesek ők is békénhagyni engem. Kultúráltan vitatkozni lehet, de aki eleve három kérdőjellel teszi fel a kérdését "hát hülyék vagytok ti?!" hangnemben, azzal nem biztos hogy érdemes...

2010. ápr. 14. 17:33
 15/23 anonim ***** válasza:
83%

Egyáltalán nem a szívem csücske a Jobbik, de más pártok sem, sem a Fidesz, sem az MSZP. Utálni nem utálom őket, nem szoktam lefasisztázni őket, stb.

A programjukat elolvastam, a Jobbikét szándékosan alaposabban, hogy megismerjem, mások mit szeretnek benne. Valóban, voltak/vannak jó és hasznosítható ötleteik. Nekem a Jobbik kiállásával vannak fenntartásaim, nem szeretem a Jobbik-féle, Vona-féle kemény beszédeket, azt a hangvételt, amit megüt. Számomra ezért visszataszító, ahogy mások is. Én abban hiszek - bizonyára naivan -, hogy a pártok, ha lenne agyvelejük, közösen tudnának összeállítani a különféle értékrendekből egy közöset, a programjaikat egyeztethetnék, mert mindenütt akad jó és rossz, kedvező és kedvezőtlen gondolat.

2010. ápr. 14. 17:33
 16/23 anonim ***** válasza:
77%
hmm sajnos aki azt mondja ö föleg a programban leirtak miatt utálja az igazán hülye a javából. Még ha tényleg nácik is ahogy azt a tévében mondták és különben is már a Szocik is ezt mondják akkor biztos ugyvan akkor se hülyek. A programjuk nem tartalmaz semmi meghökkentöt. De a Jobbiknak még mindig jobb a progjamja mint a fidesznek: hát izé...adó csökkentés,...kolbászból lesz a kerités...
2010. ápr. 14. 17:34
 17/23 anonim ***** válasza:
47%
Én az alapján ítélem meg a Jobbikosokat (akár a többi hozzászólót), hogy milyen stílusban válaszolgat, mennyire trágár, mennyire agresszív, lenéző, stb. És akik Jobbikosoknak vallják magukat, bizony azok között van a legtöbb mocskosabb szájú. Meg az olyan topikok, melyekben Hitlert dicsőítik.... ez mindent elmond róluk. Ezek után nem fogom a programjukkal fárasztani magam.
2010. ápr. 14. 17:43
 18/23 anonim ***** válasza:
16%

A programjuk eléggé ócska... Semmi sincs benne, ami értelmes, azt a fidesztől nyúlták... olyannyira, hogy néha ti (jobbikosok) is összekevertétek hogy honnan is idéz vki... :D:D:D

A jobbik talán még az mszp-nél is többet hazudozik, ha azt nézzük, h. még nincsenek is a parlamentben... pl az lmp ügy. Ezek a szájhősök már lmp-mszp koalícióról beszéltek, amikor kiderül, h. az mszp-jobbik koalíciónak, összeborulásnak is hasonló esélye van, elvégre az mszp már megszellőztette... ( [link]

2010. ápr. 14. 18:09
 19/23 anonim ***** válasza:
75%

"Persze vallásszabadság korlátozása, csendőrség=SA magyar gárda=SS, szóval nem kell."

Ne haragudj, de ekkora ökörséget rég olvastam :D Amit te vallásszabadság korlátozása alatt értesz, az vagy a "ne minden kisegyháznak járjon rögtön adómentesség (lsd. szcientológusok)" vagy a " legalább erkölcstanra járasd a gyereked az iskolában". Ezek közül egyik se szól arról, hogy miben higgy, hanem arról, hogy fogadd el a keresztény értékrendet (ne a vallást). A Magyar Gárdát összemosni az SS-el sem túl sok gondolkodásról árulkodik... Előbbinek ugyanis még fegyvere sincs, helyette véradók, parlagfűirtók, árvíznél segédkezők. Ez minden, csak nem SS. A csendőrség pedig a rendőrség segítsége, hogy a vidékieknek se kelljen félelemben élnie. Mert amikor csendőr volt, még nem voltak ennyire elszemtelenedve a cigányok... Én sem értek mindennel egyet, ami benne van, de vettem a fáradságot az összes programot elolvasni, és magasan ez a legjobb.

2010. ápr. 14. 18:18
 20/23 anonim ***** válasza:
33%
Orbán sem beszél visszafogottabb hangnemben, mint Vona.
2010. ápr. 14. 18:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!