Ti, akik utáljátok a Jobbikot és fújtok rájuk, olvastátok egyáltalán a választási programjukat?
Lehet hogy olvasták, csak nem értették.
Csak azt halja meg az Isten barma hogy "adó csökkentés".
Az meg már a tudatáig nem ér el, hogy annak ára is van.
Az meg főleg, hogy csak annak lesz belőle haszna akik nettó 200e felett keresnek.
Az meg hogy ez mit jelent egy nyitott duális gazdaságba, arról meg gőzük nincs.
Nem akarom megbántani a fidesz fanokat, de elég butácskák, és nem gondolkodnak.
én már unom ezeket a kérdéseket. mindig bizonygatni, hogy hülyeséget beszélnek. belefáradtam.
jobb bizonyítékokat kell előszedni a fideszeseknek, h tisztán lássanak.
Kár volt feltenni a kérdést, ezek köcsögök mind, csak rászistázni és nyilasozni tudnak, gondolkozni nem.
A szemük láttára lopják, rabolják szét az országot, de nem tesznek semmit sem, mert szerintük mindenki lopna...
Elnézik, hogy volt komcsik, b*zik,zsidók irányítanak minket, magyar embereket....
Mit vársz ezektől?!
Persze vallásszabadság korlátozása, csendőrség=SA magyar gárda=SS, szóval nem kell.
Nem tudom ez fordítva i igaz lenne ez a kérdés?
jobb bizonyítékokat kell előszedni a fideszeseknek, h tisztán lássanak.
Lesz majd! Mikor a saját bőrükön érzik, csak akkor már nagyon késő lesz.
Persze vallásszabadság korlátozása, csendőrség=SA magyar gárda=SS, szóval nem kell.
Nem tudom ez fordítva i igaz lenne ez a kérdés?
Na pontosan te vagy az, aki egy nyalókás zacskón olvasottakat sem érted! Olyanokat írsz, ami nincs is a programban. Annyira ostoba vagy, hogy ha 10× olvasnád el, kb úgy 4 év alatt, akkor sem értenél belőle semmit.
Van egy olyan érzésem hogy az elsők közt leszel aki Orbán vérét fogja követelni, ha jönnek a " nem szeretem" intézkedések!
Igen, olvastam, elejétől a végéig. Egyéb kérdés?
Mi is a bajod vele?
Másold be ami nem tetszik?
Mi a baj a gazdasági felfogásával?
Miért is jobb szerinted a Fideszé, az összehasonlítás fényében?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!