Így hogy az övéjüket is mi fizetjük nem sok esélyt látok!
2016. júl. 2. 19:49
4/18 anonim válasza:
A következő évtizedekben is biztosan lesz nyugdíj, de a reálértéke már valószínűleg nem vagy csak alig fog nőni, beragad a 2000-es évek szintjén.
2016. júl. 2. 19:55
5/18 anonim válasza:
Szerintem lesz,csak az a kérdés,hogy mennyi,mire lesz elég.
2016. júl. 2. 20:03
6/18 anonim válasza:
A járókerettel munkába araszoló, agyonkopasztott, végsőkig kizsigerelt nyugdíj körüli idősebbek már nem is élnék meg.
2016. júl. 2. 20:18
7/18 anonim válasza:
Az attól függ,meddig fogják emelni addigra a nyugdíjkorhatárt.Ha mondjuk,85 évre,akkor biztosan,hiszen olyan kevesen fogják megérni,hogy azt elbírja az államkassza.
2016. júl. 2. 20:24
8/18 A legböszmébb Feri válasza:
Lesz, viszont:
- emelkedni fog a nyugdíjkorhatár
- a helyettesítési ráta csökkenni fog
2016. júl. 2. 20:34
9/18 anonim válasza:
lesz, azt nem tehetik meg,hogy nem adnak egy forintot se, holott évtizedeken keresztül dolgozott előtte az illető.
viszont kb semmire nem lesz elég és az is elképzehető,hogy emelkedik a nyugdíjkorhatár. ami szerintem borzalmas ötlet, én inkább levinném 60 évre. de ez csak az én véleményem.
2016. júl. 2. 20:41
10/18 anonim válasza:
" azt nem tehetik meg,hogy nem adnak egy forintot se, holott évtizedeken keresztül dolgozott előtte az illető."
Az a baj, hogy megtehetik! A Fidesz a 2/3-ados hatalmával megtette a megfelelő módosítást ehhez az alaptörvényben. Ma már nem járulékot fizet aki dolgozik, hanem adót így nem jár utána nyugdíj. Adható kategória lett :(
És ha valaki nem tudná ugyanezt meglépték egészségügyi ellátás tekintetében is. Fizetned kell, de garantált ellátás nincs.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!