Kíváncsiak vagytok hogy a sok Fideszfannak hogy fog görbűlni a szája, ha Orbán elkezdi az átalakításokat és rájönnek hogy ez megint csak a tőkének kedvez és nem a társadalomnak?
már jön az IMF :))
fizessétek a kamatokat
bár én csak a fideszesekre és szavazóikra hárítanám a megszorítások terheit
már elég megszorítást fizettem az mszp alatt
nem akarok még a fidesz alatt is
fizessék a fideszesek
Mire vagy kíváncsi?
A fűnyíró elv szerű szoc kiadás csökkentésre.
Hogy számos szoc vívmány fizetőssé válik.
Hogy leépítések lesznek tömegesen.
Hogy ingatlan adó lesz és az 50m2 után majd fizetsz évi 30e ret. stb stb
Csak épp a jövedelmek nem nőnek vele, hiszen az adócsökkentés csak a nettó 150e felettieknek lesz érezhető.
Aztán jön a hátulütő, hogy nem lesznek új munkahelyek mert nem nő a fogyasztás, a közép meg az importot növeli a plazmával, meg az új BMW vel.
De említhetem a Tescó esetét!
Mi lesz ha nem a hazait veszik, hanem Szlovákiából hoznak be mindent, és megduplázódik a munkanélküliség?
Orbán nem nyúl a nagytőkéhez mert nem teheti, és anélkül meg nem fog menni semmi csak még nagyobb baj lesz!
Én arra vagyok kíváncsi, hogy fog görbülni Lendvai Ildikó botoxalkatrésze, amikor azt látja, hogy erősen jó irányba fordul a gazdaság.
Nem vagyok MSZP s! De mitől menne jó irányba a gazdaság?
gondolom Jobbikos vagy akinek nincs munkája,és így is úgy is szarul élne...
(most jön az,hogy Dr. vagy vagy valami ilyesmi :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!