Ha van, akkor mi a bajod az MDF-fel?
igaz nem múltam 18, de ezt most kérlek mellőzzézet!
a kérdésem valójában nem annak szól akinek nincs baja e párttal, hanem ahhoz szól, akinek van... ez nem provokálás, csak meg szeretném tudni mit nem csinálnak jól, mert mondom még van mit tanulnom... értelmes emberektől várom a választ!
(egyébként Bokrossal mi a bajod) (ha van akkor írj!)
Bokrossal a legtöbbeknek az a baja, hogy nem értik. Túl okos, túl sokat tud, a közember meg még feleannyit se, így fel sem fogja, hogy miért és hogyan lenne jó az, amit ő akar. Másik probléma - viszont ez már minden "megszorítás" általános problémája is egyben, nem csak Bokrosé -, hogy a megszorításokat mindig a legszegényebbek szenvedik meg a legjobban, és sajna ők is vannak legtöbben.
Az MDF pedig egyszerűen kifulladt. Alapvetően nem mondott hülyeségeket, lévén ők is józan észt, racionalitást, megfontoltságot, stb. hirdettek és ez mind jó is, csak 1.) ezt nem tudták megfelelően kommunikálni, 2.) a rendszerváltás óta ott vannak a Parlamentben, de az eredményeik legalább is kérdésesek, 3.) elszürkültek, kifakultak.
Mdf régen O.V. szövetségese volt érdekből.
És D.I. igazságügyi miniszterként amikor megkérdezték mi a véleménye arról, hogy a fradi ultrák "Indul a vonat Auschwitz-ba!"
kiabálták erre a válasza az volt, hogy "Nem ért a focihoz"
Igazságügyi miniszterként, ügyvédként igazán kellene, hogy legyen véleménye.
MDF és a Bokros összegyezhetetlen!
Saját párt szabályzatával szemben lett jelöltje Bokros az MDF-nek. Volt Ő Mszp pártag,és miniszter és a nagyon erős megszorítások híve. Akkor ellenzékben lévő MDF erősen támadta Bokrost és a kormányt!
Bokros Lajos egy "zseni" makacs közgazdász aki megállapítja ha többet vesz kevesebb lesz a hiány, tipikus közgazdász aki mindent fizetőssé tenne oktatást, egészségügyet megadóztatná nyugdíjasokat stb...
Ha az SZDSZ fedezi fel magának Bokrost az sokkal elfogadhatóbb lett volna.
A fidesz ledarálni nem tudta a MDF-et, de most saját magától elfogyott!
Bokrossal a legtöbbeknek az a baja, hogy nem értik. Túl okos, túl sokat tud, a közember meg még feleannyit se, így fel sem fogja, hogy miért és hogyan lenne jó az, amit ő akar.
Én nem mondanám!
Egy egyszerű neoliberális felfogású közgáz, sem több sem kevesebb. A programja meg egyzserűen teli van anomáliával. Az hogy sokan nemértik az egy dolog, de aki érti az a hibáit is érti.
Bokros egy lehetetlen és nem az országra szabott programmal jött elő, hanem egy neoliberális tankönyszerű alkalmazhatatlan valamivel.
"Bokros egy lehetetlen és nem az országra szabott programmal jött elő, hanem egy neoliberális tankönyszerű alkalmazhatatlan valamivel."
Akkor gondolom tök véletlenül kapott számtalan nemzetközi elismerést, és tök véletlenül hívták ezer meg egy helyre, hogy tegyen rendet a különböző költségvetésekben.
aha értem nagyjából, köszi mindenkinek a választ!
ja igen azt én is hallottam hogy más országokban rendet tett... :D
Én sajnálom, hogy az MDF nem jutott be a parlamentbe:S
Kiváncsi lennék rájuk, ha ők kerünénk kormányra...
Bokrossal az élen...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!