Hős jobbikos MAGYAROK! Lenne egy normális kérdésem. Oké?
Előszeretettel mentek az utcán nagy Mo-s ruhákba,és kiabáltok,hogy elveszitek még a földünket...
Ha arra kerülne a sor,hogy fegyvert kell fogni,és elmenni harcolni,elmennétek?Őszintén.
És Vona?
Ja,mert a Kárpátiás acélbetkós "MAGYAROK"nem isszák mindennap részegre magukat...
(ezt nem kitaláltam,hanem van 4-5 ilyen-szerencsére távoli-ismerősöm"
tegnap 10:20-as, 82%-os!
köszönöm,hogy sajnálsz!
te, most őszintén: hidd el normális vagyok,...csak kilátástalan. a feleségem az "igazi" volt, 26 évvel ezelött,... azóta kissé kihűlt a kapcsolat,..van ilyen, ugye? a legkisebb gyerekem 15 éves,..szóval amikor megcsináltam volt még remény és jövőkép, szó sem volt felelőtlen gyerekvállalásról..érted ugye?
azóta eltelt egy kis idő, változott a helyzet, de még mindig van munkám, csak éppen a nyomorszinten élünk belőle, mert a fizetésem nem elég a jelzálogra. ugyanis amióta felvettük a kölcsönt, a duplája már a törlesztőrészlet.
egyébiránt szellemi képességeim teljes birtokában vagyok amikor kijelentem, igenis szívesen meghalnék a Hazáért, mert akkor legalább valami értelme lenne az eltékozolt életemnek...így ugyanis nincs semmi,..dolgozom mint egy adósrabszolga, hónap utolsó két hetében már semmire sincs pénzünk,és a mai világban az ember értékét az méri, mennyi pénze van, mekkora karriert tudott befutni. nos én semmilyent se,...szóval akkor mi értelme is van tovább húznom a nyomort? várjam a csodát? változtatni nem tudok az életemen,akkor legalább a halálom legyen értelmes!
remélem kielégítő volt a válaszom.
SZEBB JÖVŐT!
jaa, és : VESSZEN TRIANON!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!