Hős jobbikos MAGYAROK! Lenne egy normális kérdésem. Oké?
Előszeretettel mentek az utcán nagy Mo-s ruhákba,és kiabáltok,hogy elveszitek még a földünket...
Ha arra kerülne a sor,hogy fegyvert kell fogni,és elmenni harcolni,elmennétek?Őszintén.
És Vona?
Nem jönnek a válaszok. ☺
Biztos úgy gondolják a Jobbikiosok, hogy amikor beöltöznek a maskarájukba, a környező országok annyira megijednek tőlük, hogy önként visszaadják a területeket.
Korán van még a hülyeségetekhez. De itt egy normális válsz. Oké?
Nem gondolom hogy elkéne menni harcolni. Minek? Elég a hazát megvédeni, ha arra kerülne a sor. Az viszont minden itt élőnek kötelessége lenne. Amúgy nem tudom, ez akkor fog majd kiderülni. De inkább ne kelljen neki kiderülnie. Meg az előző is hülye már kora reggel, inkább menjen vissza aludni, minthogy már ilyenkor osztja az észt.
Kedves ma 07:45!
Voltál már háborúban? Tudnál ölni? hogy viselnéd, ha a bajtársaid halnának meg melletted? Egyáltalán bírod a vért és a stresszhelyzeteket?
Kivel tárgyalnál? Konkrétan mely külföldi politikusokat ismered? Mit mondanál nekik, amitől hanyatt esnének, és leköszönnének a területekről?
Hány éves vagy???
én elmennék! 47 éves vagyok ,közalkalmazott, 3 gyerekkel. semmitérő az életem, a jelzálog nyomorában élek,egy héttel fizetés után már semmire sincs pénzünk,hiába dolgozok 200-220 órát egy hónapban....a feleségem nem szexel velem, más nőt nem érdeklek,barátaim nincsenek, szüleim utálnak....
semmi más hőbb vágyam nincs, mint meghalni a Hazáért, vagy egy forradalomban egy barikádon, vagy Erdély visszavétele közben. a fiaim így hősként emlékezhetnének rám, nem egy tehetségtelen, ócska lúzerként aki valójában vagyok....és amúgy is, ..túl sok öreget látok aki a kórházi ágyban, lassan, szenvedve hal meg,...higgyétek el, akkor már jobb egy gyors golyó a szívbe, mint hónapokig elevenen rohadni és tengődni az infúzión
Szia!
Bár a kérdésed önmagában valóban normális, mégis nekem úgy tűnik, provokálás a célja. Elnézésedet kérem, ha tévedek.
A válaszom egyébként: őszintén nem tudom. Nem vagyok gyáva ember, de egy esetleges háború minden ember morális énjét a legszélsőségesebben teszi próbára. Akár az is előfordulhat, hogy az élet gyáváiból válnak igazi hősök. Annyi biztos, hogy próbálnék helytállni, de egy olyan helyzetben, amikor az emberek hullanak el emberek mellett mindenféle módon... valószínű hogy minden értelmiséggel és általános mérlegeléssel kapcsolatos dolog borul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!