Miért nekünk van a legnagyobb áfánk?
Figyelt kérdés
De most komolyan, ez miért van?
Itt valami elvan rontva nem? Ne ebben legyünk már a világelsők. Ez valami gazdasági csavar amit nem érthet az átlag ember? Vagy egyszerűen csak a lenyúlás miatt van.
Miért van az, hogyha akarok venni bármilyen elektronikai eszközt, akkor majdnem a termék 30%-át még az államnak ki kell fizetnem. Ezért én kapok cserébe egy szörnyű egészségügyet, mert akkor még a Tb-t is levonják, meg szörnyű utakat, szörnyű kiszolgálást, gyakorlatilag csak arra vagyok jó, hogy adjam a pénzt, ha már nekem van bajom, akkor meg minek nyavajgok, az erős magyar sohasem betegszik meg.
2016. jún. 28. 18:06
11/12 anonim válasza:
Hogy elmondhassuk, hogy van, amiben világelsők vagyunk. :)
12/12 anonim válasza:
az szja meg a legalacsonyabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!