Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A FIDESZ legnagyobb ellenfele...

A FIDESZ legnagyobb ellenfele az MSZP és utódai vagy a Jobbik? Kit útálnak jobban?

Figyelt kérdés
2016. máj. 2. 21:27
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
62%
Jobbik.
2016. máj. 2. 21:30
 2/18 anonim ***** válasza:
24%

A baloldal nagyobb ellenfele a Fidesznek.

A Jobbik is sajnos eléggé Fidesz-ellenes politikát képvisel mostanában.

Pedig inkább együtt kellene működnie velük és belátniuk, hogy a Fidesz is nemzeti párt csak nem mernek cselekedni az EU miatt.

Orbánnak nehéz dolga van.

Ő probálja jobbá tenni az országot de ezek a tetüládák mindenfélére kényszerítik.

Egyes dolgokat vissza is csinált hála istennek, de nagyon nehéz dolga van!

Én szélsőjobboldali gondolkodású vagyok inkább és jobbikos de úgy gondolom, hogy a Fidesz is nemzeti párt csak a Nyugat meg a zsidó elit nyomása miatt nem tudnak annyira cselekedni.

De most migránskérdésben jó döntéseket hozott.

A Fidesz-KDNP-nek szerintem koalícióra kellene lépnie a Jobbikkal, hiszen programjukban nem sok eltérés van, mindkettő konzervatív, nemzeti és keresztény csak a Jobbik radikálisabb.

Én szurkolok mindkettőnek és remélem egyszer beismerik, hogy együtt kell működniük!

Kitartás! Szebb Jövőt! 88!

2016. máj. 2. 21:58
 3/18 anonim ***** válasza:
33%

Mindegyik nemzeti párt, de a Fidesz folyamatosan váltogatja, hogy szerintük ki a "nemzet" része.

Aki valamikor nem ért egyet velük, az könnyen a "hazaáruló" kategóriában találhatja magát.

2016. máj. 2. 22:02
 4/18 Gauldoth ***** válasza:

Szerintem a Jobbik-ot szélsőjobbosként sikerült a többi pártnak beskatulyáztatni, és mint ilyet, demonizálni sokak számára. Így eléggé maximalizált az a kör, aki komolyan elgondolkozik rajtuk, éppen ezért nem is lehet igazán ellenfél, mert úgy kb. 30%-főlé sosem fog menni. A lakosság több mint 2/3-a egyszerűen nácikat lát bennük, és nekik ez gátat szab egy igazi győzelem felé.

Bár, igazából a baloldalt is sikerült az őszödi beszéd kapcsán, és a lopásokkal eléggé kivonni a játszmából (jogosan), de ha ők sikeresen játszanak a szavakkal, a táboruk még lehet kb. max 60%. Ezért ők a nagyobb ellenfél. (Több azért nem lehet, mert a fidesznek van mintegy 30%-os olyan bázisa, akik gondolkodás nélkül húzzák be nekik a szavazatot)

2018-ban szerintem sajnos nem fogja senki megverni a Fideszt. Talán.....nagyon remélem...ez a maximum amit el tudok képzelni, hogy bár ők lesznek legtöbben a parlamentben, de talán összesen kevesebben mint 50%. (A többiek együtt talán összehozhatnak 5x%-ot

2016. máj. 2. 22:35
 5/18 Gauldoth ***** válasza:
79%
Hozzáteszem, továbbra sem értem, miért nem távolodnak el a szavazók az MSZP(és társai) illetve a Fidesztől, és fordulnak a többi, talán(!) jobb felé. Miért a bizonyítottan szarba nyúlunk bele még mindig.
2016. máj. 2. 22:37
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a szavazók,nagyjából már minden politikust útálnak,ezért nem szavaz 40%(lesz az még több is). Viszont a Jobbiktól túl sokan tartanak,hogy okkal,vagy ok nélkül,azon lehet vitázni.Nem véletlenül próbál szabadulni Vona a "szélsőséges skatulyából".
2016. máj. 2. 23:26
 7/18 anonim ***** válasza:

Elég nagy baj, hogy csak ez a kettő jöhet szóba ellene.

Ezért van még mindig kormányon a Fidesz és ezért viszik majd a következő választást is.

2016. máj. 3. 05:32
 8/18 anonim ***** válasza:

"Szerintem a Jobbik-ot szélsőjobbosként sikerült a többi pártnak beskatulyáztatni"

Igen, mert ugye a Jobbik nem saját magát skatulyázta be ezzel?

2016. máj. 3. 05:33
 9/18 anonim ***** válasza:

"Hozzáteszem, továbbra sem értem, miért nem távolodnak el a szavazók az MSZP(és társai) illetve a Fidesztől, és fordulnak a többi, talán(!) jobb felé. Miért a bizonyítottan szarba nyúlunk bele még mindig."

Az erő, gyermekem. Az erő.

„Éppen így a tömeg is inkább az uralkodót, mint a kérőt tiszteli, és belsejében inkább kielégíti egy olyan tan, ami nem tűr meg maga mellett mást, mint a liberális szabadság engedékenysége. Így tehát csupán a kíméletlen erő nyers, céltudatos megnyilvánulását látja, amely előtt mindenkor meghajlik."

2016. máj. 3. 05:58
 10/18 anonim ***** válasza:
12%
A jobbik a fidesz kistestvére, szövetségese és leendő koalíciós partnere. A jobbik a fidesz naggyűlések hátsó soraiból jött létre az árpádsávos zászlókat lengető martalócok közül, ha még emlékeztek rájuk, és a fidesz pénzelte őket akkor is most is.
2016. máj. 3. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!