Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarázza el nekem valaki...

Partizana kérdése:

Magyarázza el nekem valaki ezt a felfogást! Miért nem lehet elismerni a futballisták teljesítményét? (Pontos kérdés lent)

Figyelt kérdés

Előre látom, hogy komoly vitáknak adok most színteret, de nem tudom megállni, hogy ne kérdezzem meg: Aki falábúzik meg hasonlók azok mit éreznek? Most kaptam üzenetet, hogy azért lettek futballisták, mert olyan buták,hogy beszélni sem tudnak? (Ilyenkor elgondolkodik az ember, hogy az ilyennek milyen betegsége van) na most kérdem én.

1. Akinek fáj az, hogy összeállt végre az ország nagy része az mit érez?

2. Miért nem lehet elismerni, hogy tisztesen helyt álltak?

3. Miért kell valakinek egy sportesemény adtán politikai okokra hivatkozva az ellenfélnek szurkolni?

És akkor, jönnek, hogy mert a focidrukkerek antimagyaroznak..szerintem nem volt ilyenre sok példa, de akkor viszont erre is rákérdeznék.

4. Aki magyarnak tartja magát az, hogy szurkolhat másnak? Vagy fordítva: Aki másnak szurkol, hogy tarthatja magát magyarnak?

Kulturált viselkedés kéretik...

2016. jún. 28. 17:41
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:

"Orbán ellen uszítanak nem a magyar ellen, de persze ez a ti fejetekben egy és ugyanaz. De az őrjöngésetekből kiválóan látszik, hogy mennyire igazuk van."

Mert te meg ezt olvasod, az ATV-t nézed és még sorolhatnám a ballibbant banda "objektív" hírforrásait... :D

2016. jún. 29. 09:13
 32/46 anonim ***** válasza:
Objektívebb mint a fideszes propaganda viccoldalaid.
2016. jún. 29. 10:50
 33/46 anonim ***** válasza:

Azért mozgat meg nagyobb tömeget,mert a szurkolók zöme is hasonló.

Lásd focihuligánok.

Más sportban hallottál már ilyet?Nem nagyon,mert azokra igényes közönség jár.

A kézilabda vagy kosárlabda meccseken sem nagyon hallani,hogy összeverekedtek a szurkolók.

A foci a világ legegyszerűbb,legprimitívebb sportja,ezért vonzza a tömegkövető,egyéniséggel nem rendelkező embereket..

2016. jún. 29. 11:12
 34/46 anonim ***** válasza:
#33:Hát,szerintem nem egészen.Az kétségtelen,hogy a fociszurkolók között van egy "kemény mag",de azért az finoman szólva is túlzás,hogy például most a magyar válogatottnak szurkolók zöme,huligán lenne,Vagy,hogy német,spanyol,angol,vagy bármely baknokságban huigán lenne a szurkolók zöme.Mellesleg,én a lakóhelyemen,sokáig jártam futball- és kosárlabdamérkőzésekre is.Nagy volt az "átfedés" a két sportág szurkolói között.És éppen az úgynevezett "kemény mag" volt azonos mindkét sportág meccsein.
2016. jún. 29. 11:43
 35/46 anonim ***** válasza:
#33:Ja és igen,más sportágakban is előfordulnak azért balhék,még ha sokkal ritkábban is.Ez viszont érthető,éppen azért,mert sokkal kevesebb embert "mozgatnak meg".
2016. jún. 29. 11:47
 36/46 anonim ***** válasza:
35: Mondjuk én még teniszhuligánokat vagy kézilabdahuligánokat nem láttam. Focihuligánokat viszont rendszeresen.
2016. jún. 29. 11:59
 37/46 anonim ***** válasza:

Úgy birom ezt a faék egyszerűségű fideszes gondolkodást.

Tehát aki nem orbánhívő, az biztosan az alkoholista Szanyival vagy az elmeroggyant Bartussal ért egyet.

2016. jún. 29. 12:02
 38/46 anonim ***** válasza:

örülök, #37, hogy van olyan, akivel egyet lehet érteni

ööö kivel is?

2016. jún. 29. 12:13
 39/46 anonim ***** válasza:
#36:Teniszhuligánokat én sem,mert a tenisz,ha úgy tetszik,"úri" sport.Kézilabdameccsekre nem nagyon jártam,csak kosárlabdára.Viszont,mivel kosárlabdameccseken,volt "szerencsém" élőben nézni szurkolótáborok összeverekedését,az ellenfél szurkolói szektorába való átmászásukat,valószínűsítem,hogy ilyesmi azért kézilabdameccsen is megeshet,megesik.
2016. jún. 29. 12:53
 40/46 anonim ***** válasza:
Sőt,azt kell javasolnom,tájékozódj alaposabban.Idén,a magyar női(!) nb1-ben is vlt balhé,a Szeged-Békéscsaba meccsen,ahol a szurkolók kordont bontottak és a cikk szerint,a biztonsági embereken "vezették le feszültségüket".
2016. jún. 29. 13:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!