"Veletlen talan, hogy most epul ennyi stadion es most szerepelunk eloszor ilyen jol a VBn?"
mármint, hogy csoport harmadikként pót selejtezőn lenyomtuk az ősi futball-nemzet Norvégiát és így kijutottunk, mert az UEFA 2013-ban megváltoztatta a kijutási szabályokat?
nem hinném, hogy ennek túl sok köze lenne a stadionépítéshez...
2016. jún. 27. 00:26
14/35 anonim válasza:
"Lényeg, egészségügy, oktatás???stb"
összehasonlíthatatlanul többet költünk oktatásra és egészségügyre...
idióta provokáló trollok
2016. jún. 27. 00:37
15/35 anonim válasza:
#15 Talán kicsit fontosabb az oktatás és az egészségügy, mint a tetves foci. Akármennyi is lett ráköltve, siralmas állapotban van mindkettő! Majd ha ezek jól működnek, akkor kell a milliárdokat kiba*szni az ablakon a focira.
Te vagy az undoríó, provokláó troll. Más örömöd ne legyen az életben, basszus...
2016. jún. 27. 00:49
16/35 anonim válasza:
Kisfiam, van neked fogalmad felnőtteknek mennyibe kerül ez a szaros eü? hát talán nem kéne ilyen csövesnek lennie az átlagképzettségnek...
2016. jún. 27. 00:51
17/35 anonim válasza:
#11 vagyok, amit mondtam, csak irónia volt. Szerintem azért lehetett ezt érezni.
2016. jún. 27. 00:55
18/35 anonim válasza:
# 17/18 Időpont ma 00:51
Talán ha nem örülnél, hogy szétverik az oktatást...
2016. jún. 27. 01:53
19/35 anonim válasza:
Szerinted a magyar válogatottból ki focizik ezekben a stadionokban? Nézzd már meg kikből áll ez a "magyar" válogatott! Igen, magyar születésűek de hogy nem itthon rúgják a labdát az is biztos. Amikor magyar csapatok fociznak üresen tátonganak a stadionok mert rémes nézni őket.
2016. jún. 27. 03:43
20/35 anonim válasza:
#20 ha a válogatottunk magyarságát idézőjelbe teszed, akkor asszem téged kéne idézőjelbe tenni. Nézem, nézem, de valahogy nem látom, mit kifogásolsz a magyar válogatotton.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!