Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik politikusok kivégzését...

Akik politikusok kivégzését vizionálják, demokratáknak tartják magukat?

Figyelt kérdés

Sokan osztanak meg ilyeneket "fészbúkon", ahol Ceausescu hoz hasonlítják, meg kötéllel látnák szivesen, esetleg olyan végzetet vizionálnak mint a román párnak.

Ezek az emberek ugye teljesen a halálbüntetés ellenzői voltak amikor OV a bevezetését pedzegette.

Illetve akik a rendszert az akkori romániához hasonlítják, van fogalmuk róla amiről beszélnek?

2016. jún. 26. 14:04
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

# 20/20 Időpont ma 18:56

Nem kell ott csalni. Szimplán aki nem a vezérre szavaz, azt többé nem látják a barátai. Najó, persze, ha tágan értelmezzük a csalást, akkor ez is csalás, elismerem.

De megkérdezheted az öregeket is, hogy miképp lett az MSZMP megszavazva folyton. :-) Nem véletlenül vesszük észre egyre többen, hogy ugyanarra hajt a jelenlegi elQrmánypárt is. Mondjuk elnézve a taglistát, ez annyira azért nem meglepő.

Na, persze vannak itt olyanok akik azt visszasírják lásd nem sokkal felettem a válaszolópajti akinek a gondolkodó ember a rémálma, és mindenáron el kell taposni. :-)

2016. jún. 26. 20:54
 22/23 anonim ***** válasza:

A demokrácia és a halálbüntetés nem két összeférhetetlen fogalom, sok demokráciában van jelenleg is halálbüntetés.

Én a halálbüntetés ellen vagyok, de sajnos a politikusok elszámoltatása nagyon fontos lenne (és eddig még sosem történt meg!), a jelenlegi kormánypárt tagjainak zőme börtönt érdemelne.

Szétlopják az országot, majd visszavonulnak és rajtunk röhögve vígan élnek?? Persze, hogy az emberek a legdrasztikusabb dolgot kívánják.

Igéretekre adunk hatalmat, de a tetteket nem vizsgáljuk?

Én a magam kis munkájáért utólagos felelőséggel tartozom, pedig nem egy országot, millió ember sorsát irányítom.

A korrupt, tolvaj politikusok kivégzése inkább utópia, egy szép utópia.

(egy sci-fi novellában bárki, jelentkezés alapján lehet miniszterelnök, viszont a szavazók egy távirányítóval fejezik ki elégedetlenségüket, a többség esetén a miniszteri nyaklánc a miniszter fejével együtt robban, és jöhet az újabb jelentkező)

2016. jún. 27. 07:49
 23/23 A kérdező kommentje:
Na igen, ott nem akarnék miniszterelnök lenni. Még ha a legjobb szándék is vezetne, akkor is sok elégedetlen akadna...
2016. jún. 27. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!