A balliberálisok azért ennyire bevándorló migráns nevezzük, ahogy akarjuk pártiak, mert Európai Egyesült Államokat akarnak?
Itt is az internacionalizmus a legfontosabb.
Az Európai Egyesült Államokat nem tudják létrehozni olyan könnyen, erős nemzetállamok mellett nem lehetséges.
Erre azt a megoldást találták, hogy a nemzetállamok lakosságát felhigítják. A betelepített migránsokkal szavazókat szereznek. Európa irányítása nem csak balkézben lesz, hanem irányíthatóbbá is válik.
Ennek az ellentéte az lenne, hogy olyan egységes Európa, amit csak európai kereszténygyökerű fehér emberek laknak.
Orbán is ilyeneken spekulál, csak nem meri kimondani, mert Brüsszel még arra is képes lenne, hogy bérgyilkost bérel fel.
Látom az iskolázottság nem jár együtt az intelligenciával.
Először is: ezt írtam, mivel én meg telefonról vagyok, és tudom, hogy az o és az I egymás mellett van.
Az utóbbiról kérek valami forrást, egyébként meg olvasd el az első mondatom!
Kérdező!
Hogy van merszed provokálni és általánosítani?
"Igen, egy tetves, mocskos, terroristapárti ballibsi" vagyok, de nem kedvelem az illegális bevándorlókat!
Erről ennyit!
"a liberális emberek amúgy is magasabb iskolai végzettségűek,mint a konzervatívak.."
Ezt az ATV-n hallottad ugye?
Európa több száz éven keresztül semmizte ki Afrikát és a Közel-Keletet. Most a fagyi visszanyal. Európa pontosan azt érdemli, amit kap.
Magyarország ugyan nem volt gyarmattartó, de csak azért, mert mi voltunk a gyarmat (Török Birodalom, Habsburg Birodalom).
A ballibek nem azért migráns-pártiak, mert Európai Egyesült Államokat akarnak (ami egy marhaság, hiszen az USA alapvetően más történelmi körülmények közt jött létre), hanem mert kicsivel jobban ismerik a történelmet, és főleg mert empatikusak.
A keresztény gyökerű Európáról mesélj az tűzzel-vassal irtott magyar pogányoknak, a demokráciát "létrehozó" "pogány" ógörögöknek, vagy az Európa írásos kultúráját megőrző középkori araboknak.
ps. A bérgyilkos nem rossz ötlet. Ha kell, veszek hozzá golyót is.
"Európa több száz éven keresztül semmizte ki Afrikát és a Közel-Keletet. Most a fagyi visszanyal. Európa pontosan azt érdemli, amit kap.
Magyarország ugyan nem volt gyarmattartó, de csak azért, mert mi voltunk a gyarmat (Török Birodalom, Habsburg Birodalom).
A ballibek nem azért migráns-pártiak, mert Európai Egyesült Államokat akarnak (ami egy marhaság, hiszen az USA alapvetően más történelmi körülmények közt jött létre), hanem mert kicsivel jobban ismerik a történelmet, és főleg mert empatikusak.
A keresztény gyökerű Európáról mesélj az tűzzel-vassal irtott magyar pogányoknak, a demokráciát "létrehozó" "pogány" ógörögöknek, vagy az Európa írásos kultúráját megőrző középkori araboknak.
ps. A bérgyilkos nem rossz ötlet. Ha kell, veszek hozzá golyót is.
"
Tehát ha én megkéselek valakit, utána 20 évvel elé állok, hogy "nesze bökd belém, ennyi jár.."
beteg állat!!
Természetesen azért. Meg szeretnénk minden járásba visszavezetni a pallosjogot, és ha már van, nyilvános kivégzést a piactéren.
Ja a halálbüntetés a Jobbik programja, bocs, akkor csak kézlevágást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!