Ide minek jönnének? Még a magyarok is menekülnek innen.
Tavaly nyáron láttam videót róla, amikor a riporterek megkérdezték az egyiket, hogy miért akar annyira Németországba jutni, miért nem marad Magyarországon és csak beleröhögött a kamerába a nyilvánvalóan ugrató kérdés miatt.
Na, ennyit gondolnak rólunk.
2016. márc. 13. 20:47
2/10 anonim válasza:
Szlovákiába, ahol a gyári melós tisztességesen megél, autózik. Jelentős magyar közösség is van.
2016. márc. 13. 20:50
3/10 anonim válasza:
"Ha a Migrik jönnek"
Én még egyet sem láttam aki itt akar maradni, de magyar "migriket" külföldön sokat láttam.
2016. márc. 13. 20:58
4/10 anonim válasza:
A legnevetségesebb, hogy ugyaan az a hibbant ballib sajtó adta le azt a videót, amin kiröhögték a magyar élet szinvonalat, amelyik most próbálja elhitetni velünk, hogy szegénykék a háború elől menekülnek németországig és nem gazdasági bevándorlók xd
2016. márc. 13. 21:01
5/10 anonim válasza:
Kérdező, te elhiszed a Fidesznek MINDEN SZAVÁT???
Most őszintén mondd már meg nekem!!!
2016. márc. 13. 21:13
6/10 A kérdező kommentje:
Nem számoltam még hogy hány szavát hiszem vagy nem......Nem tudom hogy mire gondolsz, kérlek hámozd ki!
2016. márc. 13. 21:34
7/10 Quatermain válasza:
Szinte mind hozzánk nyútja be a kérelmét, eddig több mint ezren kaptak, ergo itt települtek le. Ingyen lakás, 216 ezer ft integrációs segélyként. Az otthonteremtési program működik, csak nem a magyaroknak. Rosszabb ha te is menekülsz, főleg oda ahol még többen ilyen van. Hiába vannak ott magyarok is, hamarosan menekülni fognak haza.
2016. márc. 13. 21:41
8/10 A kérdező kommentje:
Bízom benne hogy ez nem igaz, viszont az utcán látottak alapján logikus.Néha egy amerikai filmben érzem magam amikor gyalog megyek a városban.
2016. márc. 13. 21:49
9/10 anonim válasza:
Ugyan már, akkor sem tudna tisztességesen hazudni ha az élete függne tőle.
2016. márc. 13. 22:54
10/10 anonim válasza:
A világ tele van magyar "migrikkel".
Magyarország a migrációnak forrásországa és nem célországa sajnos.
Ki a fene akarna egy félfasiszta urambátyám mutyiországba költözni, ahol csak a kormányzati reklámokban "dübörög" a gazdaság? Ahol a kórházakba magaddal kell vinned a gyógyszert és a wc-papírt? Ahol a tanárok tüntetnek? Ahol percenként átírják az alkotmányt? Ahol képesek a félművelt tömegekkel elhitetni, hogy a migránsok jelentik számukra a veszélyt, miközben saját kormányzatuk kilopja a szemüket?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!